Гузь вимагатиме перерахунку голосів

Гузь вимагатиме перерахунку голосів
Кандидат у народні депутати у 21 виборчому окрузі з центром у місті Ковель Ігор Гузь не погоджується з інформацією про перемогу його суперника Степана Івахіва.

Нагадаємо, ЦВК оприлюднила інфомрацію про опрацьовані 100% голосів виборців. Різниця між кандидатами складає 838 голосів на користь Івахіва.

«Ми не погоджуємося. Готуємо нові скарги. Це дані, які подані у електронній формі, тому це не остаточний результат. Ми будемо вимагати перерахунок голосів по окремих дільницях», - зазначив Ігор Гузь.

Кандидат повідомив, що вже завтра скарги на дії ДВК та ОВК будуть подані у суди. Наприклад, завтра відбудеться суд у Старій Вижві щодо голосування на дільниці в селі Любохини. Там члени ДВК вигнали спостерігача від Ігоря Гузя.

Згідно з законом такі дії можуть призвести до того, що голосування на дільниці визнають незаконним. У такому випадку тут відбудеться повторне голосування. А лише на такій ДВК є більше 1300 виборців, пояснює Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скасувати результати виборів в окрузі неможливо навіть через суд, є лише перспективи визнання голосування на окремих ВД, де Гузь програв Івахіву, недійсним в разі наявності фактів, підтверджених судовим рішенням, навмисного створення членами ВК перешкод у здійсненні повноважень в день, що передує дню голосування, у день голосування чи при підрахунку голосів, офіційних спостерігачів, кандидатів, уповноважених і довірених осіб на цих дільницях (неправомірне недопущення у приміщення для голосування чи усунення з нього). Рішення про це має прийняти ОВК під час прийняття документів ДВК та їх опрацювання (до їх відправки ЦВК).
Відповісти
Ви знаєте Гузю завжди, щось здається, то його переслідувала машиша з грибниками, то голоси не так підрахували. В результаті виясняється, що все це дурня. Ігоре, якщо в тобі присутній СТРАХ, і немає чіткості визнань, то нефік пхатися аби попіаритися. Де хоч якась конкерика з твоєї сторони? Вже всі наїлися націоналізму і патріотизму, цього на жаль недостатньо для розбудови держави.
Відповісти
Ще один голос продажної поліщучки. За гроші готова продати все і всіх. Івахів давав по 400? Якщо тобі 20-30 я дам 500- прийдеш? Будеш подарунком одному старому пеньку на день народження!
Відповісти
не парся..візьми краще попрацюй годинку і ти може якісь гривники заробиш
Відповісти