У волинській «Батьківщині» пояснили провал своїх кандидатів

У волинській «Батьківщині» пояснили провал своїх кандидатів
Голова виборчого штабу «Батьківщини « у Волинській області Григорій Пустовіт визнав провал виборчої кампанії у мажоритарних округах.

Про це він сказав, коментуючи провал кандидатів від «Батьківщини, на усіх чотирьох округах Волинської області, - пише Вголос.

«Перш за все, давайте дочекаємось остаточних результатів виборів по двох округах, тому що там були фальсифікації під час голосування. А що стосується загалом, то ми не можемо вважати, що наша кампанія по мажоритарним округам була вдалою. Вона дійсно провальна і невдала. Причин багато. Ми вивчаємо та аналізуємо їх. І сьогодні ми прийшли до висновку: напевно, була недооцінка можливостей наших опонентів. також була скупка голосів. Ми сподівалися, що люди більш принципово підійдуть до цього питання. І подвиг киян, які двічі обирали Черновецького за гречку, не мав би повторитися у нас на Волині та в Луцьку», - зазначив Григорій Пустовіт.

Також він додав, що поразка кандидатів, затверджених «Батьківщиною «, є водночас не доопрацюванням штабу.

«Ми не зуміли пояснити людям, кого ми обираємо. А ми обираємо не «благодійників «, не меценатів, не людей, які хочуть вкласти кошти у місто. Це зовсім інші сфери діяльності. На жаль, ми не зуміли це пояснити людям, переконати людей.

Нагадаємо, що серед п’яти мажоритарних округів Волині лише в одному з них переміг кандидат від опозиції – Євген Мельник від ВО «Свобода».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Поздно Сара пить Боржоми." Позор такой оппозиции. Продали округа денежным мешкам, а теперь комедию ломаете.
Відповісти
Банально, але причин кілька:
1. По більшості округів було висунуто нікчемних кандидатів. Чому було в Луцьку не підтримати хоча б того ж Федосюка або Пизу?
2. По п. 1 - переконаний, Петро Кравчук отримав луцький округ "не просто так". До речі, для Палиці такий "кандидат"-опонент був ідеальним варіантом.
3. І об'єднуючий попередні дві причини фактор - понадіялися на "бренд".

Єдиний кандидат від ОО, який активно працював з виборцями - це Ігор Гузь. Гадаю, в Луцьку він би здобув перемогу. Вірю в те, що і в Ковелі він здобув перемогу, про це яскраво свідчила динаміка підрахунку голосів, лише наприкінці почали творитися діла чудні. Але станом на зараз в Ковелі переможцем вважається інша особа.
Відповісти
Ага! Гузя по Луцьку...! :)))
Відповісти
Саша ти чого підписуєшся Славіком? Ти серйозно себе вважаєш кандидатом чи Федосюка?
Відповісти
Так треба було ствити інших кандидатів на мажоритарку. Поставили лузерів от тепер пожинаєте плоди. В Луцьку треба було йти самому Пустовіту або Грицюку, В Ковелі Кіндеру, в маневицькому окрузі давно треба було шукати нових молодих ініціативних кандидатів, а в Горохові просто штаб Карпюка не допрацював вони як фігуристи откатали обовязкову програму, а от кретив забули, хлопці просто заробили грошей.
P.S. Тепер штабісти будуть гордитись, що виграли в Загреви :-)).
Відповісти
Ганьба!!!А ще бігали постійно до Юлі з Арсенієм, випрошували прихильність...:) Да гнати вас поганою метлою з вашими Пусто...звонами, Грицюками, Кравчуками і дідом Кирильчуком!!!
Відповісти
Федосюк не "розкручений" і він нічого собою не представляє. Навіть важко сказати, з якої сторони його "розкручувати" - до виборів він був відомий вузькому колу людей, які забігали до нього на каву. Щодо Пизи, то не смішіть мої тапочки. Виставляти Пизу на вибори, що висталяти отого музиканта-клоуна з червоним носом. Випадкова людина. А "бренд" більше не може спрацьовувати: він зносився і повернення назад немає. "Ничто не вечно под Луной". Це - початок кінця "бренду", навіть не початок, а стрімке згасання. Електорат "Батьківщини" - це бідота, яку легко обманути гаслами і обіцянками. В богатшому суспільстві така "сила" була б на задвірках політики.
Відповісти
Так партію треба оновити, зібрати всіх достойних людей з досвідом роботи неменше як в 3-5 партіях і розвалити Батьківщину на Волині як розвалили інші партії.
Перелік кандидатів додаю: Гузь, Бондар, Шиба прошу додавати ще таких проффесіоналів і демагогів бо всіх не знаю :-))
Відповісти
"Ми сподівалися, що люди більш принципово підійдуть до цього питання" - як ви відносилися до людей і до роботи протягом останнього часу, так і люди віднеслись до вас. "Неча на зеркало пенять, коли рожа крива"
Відповісти
Признал человек провал,признал недоработку штаба.Не блеет,как овца,ни на кого не гавкает и всё равно не так.Ответил как мужчина,уважаю.
Відповісти
канешна признав, а що, можна було доводити протилежне?
тіпа не я всрався, а дупа моя?
Відповісти
Овца - барн, какя разница выборы то проиграли. Старперы засели и никого не подпускают к управлению вот и результат.
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/8521-petro-kravchuk-znajshov-vynnyh-u-svoij-porazci-groshi-udar-i-svoboda#comments
Відповісти
СОПЛІ ТА ВОПЛІ НЕВДАХИ-КАНДИДАТА ПЕТІ КРАВЧУКА АБО ПОШУК НЕВІСТКИ , ЩО ВСРА..ЛАСЬ
"Кандидат зауважив, що якщо нині додати голоси виборців, які голосували за кандидата від УДАРу Ігоря Алєксєєва та голосів виборців, які підтримали ВО «Свобода», то сума була більшою за ту, яку отримав само висуванець Ігор Палиця."

«Скільки керівник «Свободи» Вітів виступив на підтримку, скільки раз він був на прес-конференції? Ці всі підстави дають мені право констатувати, що «Свобода» і УДАР зрадили Об’єднану Опозицію», - додав Петро Кравчук".---у Кравчука логіка на кшталт "Хто всра...вся? Невістка , бо ж її спідниця висіла!"
А скільки сам Кравчук підтримував Свободу? Такий же невдаха-кандидат від Батьківщини був і по 23 округу -- Анатолій Грицюк . Спочатку Грицюк при допомозі діда кирильчука у 2006 році розігнав неугодних їм по маневицькому , ківерцівському та камінь-каширському районах , набравши в Батьківщину нинішніх тушок і заробітчан-дуполизів , а тепер скиглить , що хтось їх зрадив!Грицюк ні разу ні на жодній зустрічі в камінь-каширському чи маневицькому районах не приїжджав ні з одним із свободівців , щоб виборці бачили , що батьківщина і Свобода разом від верху до низу. Зате переможець у 23 окрузі Ігор Єремєєв дуже просто здобув собі голоси свободівців:якщо на зустрічах з виборцями його запитували "за яку партію ви будете голосувати?" єремєєв відповідав "що у такій партії як свобода буде найменше тушок".


Відповісти
Заспокойтеся, всі вони одним миром мазані, розігрують перед нами клоунаду, а самі сидять в ресторанчику і ділять бабло. Ніхто з них ваші проблеми не вирішить. Наобіцяти повні короби - це святе, а виконати - кат ма. Що опозиція, що влада поодинці не ходять, у всіх них кругова порука, їм молоді не потрібно.
Відповісти
Цілком згідний з дописувачем "Всім": молоді, ініціативні, професіонали ні владі, ні опозиції не потрібні. Головне гасло - якнайбільше "бобла"!!! Єдина "Свобода" дає надію на позитивні зміни в країні.
Відповісти
Карпук і Гузь - молодці. А якщо вести мову про таких кандидатів, як Кравчук і Грицюк, то це означає, що партія вичерпала себе і на лаві запасних - порожньо. А виставивши Кравчука, "Батьківщина" сама себе виставила на посміховище. Час "брендів" закінчився, як закінчився час "весільних генералів", коли в списки дописували космонавтів, співаків і кіно- і театральних діячів.
Відповісти
Дописували співаків і космонавтів, а тут дописали ідіота Кравчука. Це непростимо.
Відповісти
Останні новини
У волинській «Батьківщині» пояснили провал своїх кандидатів
01 листопад, 2012, 10:54