Петро Кравчук знайшов винних у своїй поразці: гроші, УДАР і «Свобода»

Петро Кравчук знайшов винних у своїй поразці: гроші, УДАР і «Свобода»
Кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у місті Луцьку Петро Кравчук (на фото) вважає, що програв вибори у 22 виборчому окрузі через те, що виборців підкупляли, а УДАР та «Свобода» - зрадили.

Петро Кравчук прокоментував ситуацію у четвер, 1 листопада.

Нагадаємо, що Петро Кравчук набрав 26,74% голосів виборців. Натомість його конкурент самовисуванець Ігор Палиця набрав 40,27% голосів.

«Я вважаю, що в першу чергу спрацювали кошти, які були моїм конкурентом вкладенні у виборчу кампанію. Люди повелися нечесно по відношенню до своєї совісті, тому що вони отримали кошти і так і проголосували. Мій лозунг, моє кредо було – не продавати себе і не продавати свою совість», - зазначив Кравчук.

Він повідомив, що на дільниці люди приходили і прямо запитували – де отримати гроші за голос. Втім на запитання чи буде штаб подавати в суди, оскаржувати результати виборів Кравчук відповів, що у цьому немає сенсу.

«А для чого це робити, якщо на виборах людях голосували за гроші?», - зазначив Кравчук і порадив журналістам проводити розслідування щодо підкупу голосів.

Він зазначив, що сам підрахунок вівся чесно і зафіксовані дрібні порушення не дають підстав для оскарження результатів виборів.
«На скільки мені ясно, то УДАР і Свобода поступили не порядно по відношенню до Об’єднаної Опозиції. Оскільки була домовленість, що кандидат, який набирає більше або має можливість пройти, то вони мали би його підтримати», - додав Кравчук.

Кандидат зауважив, що якщо нині додати голоси виборців, які голосували за кандидата від УДАРу Ігоря Алєксєєва та голосів виборців, які підтримали ВО «Свобода», то сума була більшою за ту, яку отримав само висуванець Ігор Палиця.

«Скільки керівник «Свободи» Вітів виступив на підтримку, скільки раз він був на прес-конференції? Ці всі підстави дають мені право констатувати, що «Свобода» і УДАР зрадили Об’єднану Опозицію», - додав Петро Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как говорил экс-спикер: сопли и вопли. После драки кулаками не машут. Надо было до выборов действовать, а не после языком трепать.
Відповісти
Там, де в Кравчука совість, там утворилась дірка, затягнута мохом. Для такого типу людей, як він, совість - загалі відсутня категорія людського характеру.
Відповісти
брехло цей Кравчук! він сам Свободу не кликав на прес-конференції свої, ніяк дії не координував. Не хотів мочити Палицю. взагалі нічого робити не хотів! йому пропонували те як перемогти. а він нікого не слухав. сам винен у всьому.
Відповісти
Хай себе звинувачує і свою недолугу команду їх особистий рейтинг 0, а голосуівали за Батьківщину люди.
Відповісти
Більшість голосувала за Батьківщину, а за Кравчука ніхто не хотів голосувати, бо він відверто слабкий кандидат, призначений з Києва по знайомству, без врахування потреб лучан, потреб Батьківщини. В партій так багато гідних людей, що могли вигравати вибори. Партійні бонзи призначили на вибори найгірше, результат відповідний. Існувала думка, що в Луцьку можуть обрати депутатом і опудало, якщо на ньому стоїть познаяка Батьківщина. Принаймні так було на місцевих виборах - 16 з 25 мажоритарників. Виходить, що люди змінились, стали розумнішими, розбірливими або просто не захотіли голосувати за г.......
Відповісти
Невдаха року. Ще і партію підставив
Відповісти
я сам бачив як над наметом Свободи в центрі Луцька висяв банер "Наш кандидат -Кравчук"... а от біг-бордів і якоїсь іншої реклами Кравчука по місту зовсім не було видно. тільки на вїзді в місто висіли борди. На мою думку Кравчук не проводив кампанії. дивно те що народ віддав таку кількість голосів за нього. був би це кандидат не від ОО, був би він останнім.
Відповісти
Біда в тому що придурки з Батьківщини "вибрали" такого кандидата, завідомо непрохідного!
Тепер маємо Палицю, який швидко віддасть свою картку регіоналам, і щасливий поїде відсиджуватись в своє кубло в Швейцарії. А ббабло яким він махав лучанам перед носом він відіб`є в десятикратці. Лохів не гріх грузити.
Відповісти
Про що ми говоримо. Таке відчуття, що пан Кравчук зробив все щоб програти. Порівняйте хочаб з Гузем!!! В нього опонент вклав грошей в вибори не манше за Палицю, і округ був мабуть складіший, але хлопець боровся, його команда билася до останньої крові - і це бачила вся Україна. І не свобода ні гроші ні удар не завадили дати гідний відсіч олігарху. А Луцькому кандидату від опозиції - ПОЗОР!!!
Відповісти
"Кандидат зауважив, що якщо нині додати голоси виборців, які голосували за кандидата від УДАРу Ігоря Алєксєєва та голосів виборців, які підтримали ВО «Свобода», то сума була більшою за ту, яку отримав само висуванець Ігор Палиця."

«Скільки керівник «Свободи» Вітів виступив на підтримку, скільки раз він був на прес-конференції? Ці всі підстави дають мені право констатувати, що «Свобода» і УДАР зрадили Об’єднану Опозицію», - додав Петро Кравчук".---у Кравчука логіка на кшталт "Хто всра...вся? Невістка , бо ж її спідниця висіла!"
А скільки сам Кравчук підтримував Свободу? Такий же невдаха-кандидат від Батьківщини був і по 23 округу -- Анатолій Грицюк . Спочатку Грицюк при допомозі діда кирильчука у 2006 році розігнав неугодних їм по маневицькому , ківерцівському та камінь-каширському районах , набравши в Батьківщину нинішніх тушок і заробітчан-дуполизів , а тепер скиглить , що хтось їх зрадив!Грицюк ні разу ні на жодній зустрічі в камінь-каширському чи маневицькому районах не приїжджав ні з одним із свободівців , щоб виборці бачили , що батьківщина і Свобода разом від верху до низу. Зате переможець у 23 окрузі Ігор Єремєєв дуже просто здобув собі голоси свободівців:якщо на зустрічах з виборцями його запитували "за яку партію ви будете голосувати?" єремєєв відповідав "що у такій партії як свобода буде найменше тушок".
Відповісти
Поганому танцору завжди щось заважає)))
Відповісти
Імпотенту завжди клітор заважає. Муляє.
Відповісти
Кравчук - це чиряк на партійній сраці Волині. "Батьківщина" зібрала усе сміття. Сором. Хіба хоч з однієї області є кандидати в депутати лише з дипломом тракториста? Сидів би і мовчав, чи в двірниках на своєму отруйному заводі ходив би в сина. Хамло.
Відповісти
"...а УДАР та «Свобода» - зрадили." - шановний п.Кравчук причини Вашої поразки не в чиїйсь ефімерній зраді а у Вашій слабкості,жадібності й непрофесійності.

Відповісти
Останні новини
Петро Кравчук знайшов винних у своїй поразці: гроші, УДАР і «Свобода»
01 листопад, 2012, 11:53