У «Ласці» пояснили, чому ловлять собак в інших містах

У «Ласці» пояснили, чому ловлять собак в інших містах
У Луцьку комунальне підприємство «Ласка» мусить відловлювати собак й в інших містах, адже якщо цього не робити, не буде ефекту й в обласному центрі. Мовляв, собаки «прийдуть»« з інших міст.

Про це під час оперативної наради 7 березня заявила директор підприємства Богдана Новарчук.

Зокрема, вона зауважила, що працівники їздять відловлювати собак за межами міста, які проявили агресію до людей, тож, їх не можна залишати напризволяще. За її словами, необхідний комплексний підхід, бо тварини «приходять» з Ківерців та інших довколишніх міст. Таким чином, якщо не працювати комплексно, то вирішити проблему не вдасться й в Луцьку, – переконує вона.

Новарчук запевнила, що усіх тварин, яких ловлять за містом, згодом повертають. Також вона звернулася до мерів інших міст, вчергове попросивши створювати на місцях міні-операційні для стерилізації тварин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийде пора і Дану Новарчук зловлять пси і з'їдять за все скоєне нею проти них)))
Відповісти
Я розумію,що існують безпритульні тварини,що ми,яказав Екзюпері,відповідаємо за тих,кого приручили...Ми тратимо міліони на собак...Цікаво,яку суму коштів виділила міська рада для допомоги безпритульним людям,хворим діткам для придбання ліків?
Відповісти
Ага, прийдуть з Ківерець! Бачили люди в Ківерцях , як це все відбувається! Люди в куфайках "Ласка" ходять і дивляться, де бігає хороший пес, бажано породистий та з ошийником і в того пса стріляють снодійним. Простих нещасних бездомних - минають, вони мабуть не створюють загрози! А потім хазаїн шукає свого собаку і за виногороду знаходить в Ласці! Це повний жах.
Відповісти
вже бачу, як зграя собак йде з Ковеля, а друга - з Володимира і Нововолинська
Відповісти
Останні новини
У «Ласці» пояснили, чому ловлять собак в інших містах
07 березень, 2017, 09:15