Крадена деревина обійшлася волинянину у 10 разів дорожче

Крадена деревина обійшлася волинянину у 10 разів дорожче
Працівники мобільної рейдової групи ДП «Маневицьке лісове господарство» спільно з Державною лісовою охороною затримали жителя села Костюхнівка Маневицького району.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Чоловік встиг зрізати три сироростучих дерева породи сосна. Уже вантажив на підводу розкряжований пиловник, коли нагодилася лісова охорона.

На місці склали протокол. Обсяг збитків, які тепер має компенсувати порушник, становить понад 10 тисяч гривень. Крім того, до сплати нараховано штраф.

Варто заначити, що вартість такого обсягу соснового пиловника за умови купівлі його у лісгоспі становила би трохи більше тисячі гривень. Тож лісопорушнику доведеться сплатити за крадене майже у 10 разів дорожче.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та це просто пі.....ць, люди ви вже геть розумом поїхали, чоловіка за 3 сосни, бідового мужика який хотів різнути пару досок щоб якогось хліва чи курника підлатати ви б....ть лісовоза оштрафуйте який везе виходить сотні тисяч...країна котиться в ж...пу ті люди і так бідують то давайте вже за 3 сосни відразу на 10 років саджати взагалі буде супер, будем процвітати( жах
Відповісти
Останні новини
Крадена деревина обійшлася волинянину у 10 разів дорожче
16 березень, 2017, 13:01