Молодіжка ФК «Волинь» перемогла «Говерлу-М» - 2:0

 Молодіжка ФК «Волинь» перемогла «Говерлу-М» - 2:0
Гра молодіжних команд ФК «Волинь» і ФК «Говерла» (Ужгород), що відбулася у суботу, 3 листопада, напередодні поєдинку основних команд цих клубів, закінчилася перемогою волинян – 2:0.

Як повідомляють у прес-службі ФК «Волинь», склад молодіжної команди «Волині» на гру із «Говерлою» істотно відрізнявся від традиційного. Одужали після травм захисники «основи» Ілієв та Занєв, відтак обкатати їх після лікування тренери вирішили саме у грі «дубля».

Ілієв склав пару центрбеків разом із Приндетою. У центр півзахисту після тривалого лікування складної травми повернувся Василь Жук. Пару форвардів склали Бабир та Павлов.

Відбулася й ротація кіпера – замість Ширая у рамці грав Бондаренко.

Втім, і у дубля «Говерли» вистачало гравців досвідчених і таких, що ходять «під основою»: Допілка, Єлісєєв, колишній «хрестоносець» Гринченко, Міщенко, Микуляк. Отож, гра обіцяла бути цікавою та змістовною.

Так і сталося, адже команди не тягали м’яч у центрі поля і гра тривала динамічно, із небезпечними моментами. На 10-й хвилині Євген Павлов ефектно намагався пробити з розвороту після подачі кутового – м’яч пролетів трохи вище поперечини.

Рахунок у поєдинку відкрили ужгородці – це Молнар красиво зрізав м’яч у верхній кут воріт Бендера після подачі з правого флангу на Павлова – 1:0.

Вже через дві хвилини Євген міг подвоювати рахунок, але його удар головою впритул прийшовся у воротаря гостей. І після цього лучани володіли ініціативою, шкода лише, що кілька разів півзахисники «перетягували» момент, не віддаючи розрізні паси на Павлова та Бабиря, які вибігали б на побачення із кіпером.


На 40-й хвилині «наварив» у простій ситуації Бондаренко, і правий хав «Говерли» Мандич пробивав у порожні ворота. На щастя м’яч пройшов біля стійки воріт «Волині».

Господарі відповіли двома напівмоментами. Спочатку Щедрий промчав флангом Допілки, але зовсім трохи помилився у подачі в центр штрафного. Потім після розіграшу аута Занєв добре навісив на Павлова, але той вдарив повз ворота.


На другий тайм замість Павлова вийшов Хомченко, а Никитюк замінив в захисті Ілієва. В дебюті лучани зуміли відзначитися вдруге. На лівому фланзі атаки Жук, Щедрий та Занєв закрутили голови захисту ужгородців і гравець збірної Болгарії дуже добре навісив у центр штрафної, де Хомченко вибігши з глибини, вдарив головою у протихід Бендеру – 2:0.

«Говерла» кинулася відіграватися, а «Волинь» контратакувати. Никитюк врятував команду, вибивши круглого ногою після пострілу з 12 метрів, а потім і Бондаренко виявився у потрібному місці після удару із середньої дистанції.

У цей момент кілька разів здивував вболівальників арбітр, який фіксував сумнівні офсайди в Щедрого, Бабиря та Луценка.

В останню десятихвилинку суперники обмінялися згаяними стовідсотковими моментами. Микуляк розстріляв стійку воріт Бондаренка після виходу сам на сам, а на добиванні гравець «Говерли» поцілив у хмари…

У відповідь Бабир також запоров свій вихід на кіпера, влучивши в нього, а в іншому моменті вигравши верхову дуель у Бендера, пробивав головою вже по порожнім воротам, але «антигерой» матчу Молнар врятував «Говерлу», вибивши м’яч з лінії воріт.

Як результат – друга поспіль перемога молодіжного складу «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка ФК «Волинь» перемогла «Говерлу-М» - 2:0
04 листопад, 2012, 12:19