Опозиція відмовляється йти у парламент

Опозиція відмовляється йти у парламент
Один з лідерів опозиції Анатолій Гриценко пропонує негайно скликати надзвичайний з’їзд ОО "Батьківщина", на якому ухвалити рішення про "обнулення" партійного виборчого списку, а також усіх кандидатів "Бітьківщини", що перемогли у мажоритарних округах.

Про це Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно я вніс Арсенію Яценюку, як голові Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", пропозицію: негайно (завтра, максимум у вівторок) скликати З'їзд ВО "Батьківщина" - обнулити і партійний список, і список мажоритарників. В Раду за цих умов - не йти! Бо інакше втратимо довіру людей, які нас підтримали, а це - найважливіше!"

За словами Гриценка, цю пропозицію пітримали уже Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і Сергій Соболєв. Підтримав таку пропозицію і гендиректор ТВі Микола Княжицький, який пройшов до Верховної Ради за списком "Батьківщини" (№9).

"З іншими лідерами партій зв'язуємося. Бо всі в різних ОВК зараз воюють. Сам теж зараз їду до Канева підтримати людей", - пише Гриценко.

Підставою до цього стали "війни" на одномандатних округах в Україні, де, як стверджує опозиція, силою, підтасуванням фактів і відвертим порушенням закону представники Партії регіонів намагаються переламати ситуацію і змінити результати голосування, зробивши переможцями своїх кандидатів. Одна з таки ситуацій - у місті Обухові Київської області

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: TVi
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Меня опять терзают смутные сомнения."(с) "Не верю"(с).
Відповісти
Дебілізм повний !Замість того , щоб їхати до Канева чи Обухова і реально протистояти бандюкам своїми жирними тушами , ці гриценки-поценки збирають на хер нікому непотрібний з'їзд!І цим поцам народ віддав 25% голосів! Де ж вони народ будуть відстоювати --- вони своїх голосів не відстоять!!!!П...СИ!А ще з ляшка сміялись!
Відповісти
Шановний Павліку! Ваше обурення щодо насміхання над Ляшком як представником дещо збоченого підходу до застосування філейної частини чоловічого тіла ціную. Вчіться у Ляшка і він вас однозначно пітримає по нетрадиційному суворо і беспощадно. Зато не буде геморою...
Відповісти
Жашківському карателю. вай-вай-вай,какой маладєц!рецепт від геморою перевірив власним досвідом?
Відповісти
Кишка тонка у х--лов.
Відповісти
А що робити тоді палиці єремєєву івахіву мартиняку? Знову на бабло попадуть ))))
Відповісти
Яка ще відмова від мандатів???? Вони що дебіли? Ці лохи повинні чудово знати , що президент має підставу розпустити парламент якщо він місяць не збирається. Результати виборів мають оголосити не пізніше 15 листопада а збиратися перший раз новий парламент має 17го грудня. От і всьо кіно.
імхо: обнулення списків гівно без зміни закону.
Відповісти
Ляпнули не подумав. Еще не ясны юридические последствия такого шага.
Відповісти
Чому "не ясни"? мазлтофф написав ясно --- янковоч розпустить цей парламент і буде на бєлой лошаді , мовляв , ці казли не схотіли в парламенті работать , знов нада бюджетні грошики тратить на ці вибори . лохторат подумає --- і не прийде на повторні вибори . А та алкашня , яка за 100-200 грн чи грам водяри прийде на дільниці --- проголосує за ригіони . І тоді в парламенті буде понад 80% ригіонів + камунізди . Офігеть придумав гріценко технологію!
Відповісти
а може навпаки?
опозиція скаже - бачите, ми за чесні вибори, ми чесні хлопці, а ті - пагані, фальшують, електорат подумає, а й дісно, нашо вибирати аферистів і проголосує за опозицію.
а головне, мажоритарникам доведеться визначитись, з ким вони! от тут всі побачать, хто за кого, бо якщо наші волинські олігархи не здадуть мандат - вони за ПР, і повторно їм вже не пройти по мажоритарці, якщо здадуть - автоматом підуть проти ПР і підтримають опозицію. тоді точно буде видно, хто за народ і правду, а хто за МАНДА-Ти!
Відповісти
Сдача мандата не решает проблемы. Если выигравший мажоритарщик сдал мандат, на его место автоматом приходит номер два. Все равно им всем и партийцам и мажоритарщикам придется идти в Раду, принимать присягу, а вот дальше посмотрим.
Відповісти
Ви всі ідіоти із тією здачею мандатів ! Якщо зараз опозиція складе всі мандати --- оце якраз і буде зрада голосів виборців і поразка-капітуляція перед ПР!!Краще хай бютовці не роблять дурних пропозицій здавати мандати , а їдуть і віджимають у бандюків-ригіоналів свої округи і переможців як це зробила Свобода в Києві і скрізь , де є їхні мажоритарники -переможці!
Відповісти
Останні новини
Опозиція відмовляється йти у парламент
04 листопад, 2012, 13:55