В Україні будують офіси, які потім стоять порожні?

В Україні будують офіси, які потім стоять порожні?
Чверть офісів у столиці України Києві стоять порожні.

Про це розповіла Марина Гавриленко, керівник відділу аналітики міжнародної консалтингової компанії CBRE, пише видання Дело.

"Більш того, кількість вакантних квадратних метрів буде і надалі збільшуватися, оскільки на стадії будівництва знаходиться рекордна кількість бізнес-центрів класу "А", - каже експерт.

"Тільки за підсумками нинішнього року в результаті введення в експлуатацію декількох об'єктів, реалізація яких була почата в докризові роки, очікується вихід в районі 100 тисяч квадратних метрів", - додає аналітик компанії CBRE.

У той же час, експерти сайту Допомога бізнесу твердять, що з точки зору орендаря варіант «квартира під офіс» повністю виправданий з фінансової точки зору.

А оскільки зняти офіс в Україні недорого – завдання не з простих, то якщо питання престижу не фігурує, підійде практично будь-яке приміщення, житлове чи нежитлове.

Нагадаємо,у жовтні минулого року Верховна Рада заборонила використання житлових приміщень для виробничих потреб, однак згодом Янукович ветував цей закон і дозволив відкривати офіси в квартирах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні будують офіси, які потім стоять порожні?
05 листопад, 2012, 10:20