У Луцьку благодійникам вручили «Сонячну премію»

У Луцьку благодійникам вручили «Сонячну премію»
«Сонячну премію» від громадської організації батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку вручили в Луцьку.

Нагородження та концерт відбулися в Палаці учнівської молоді у понеділок, 20 березня.

У Палаці учнівської молоді гамірно: зібралися діти із синдромом Дауна та їхні батьки для відзначення благодійників та меценатів, які впродовж довгого часу допомагають організації. Перед входом у концертну залу розташувалися волонтери із різнокольоровими шкарпетками та скринькою для пожертв.

До слова, 21 березня відзначають Міжнародний день людини із синдромом Дауна – найбільш розповсюдженої генетичної аномалії, обумовленої наявністю в клітинах людини додаткової третьої хромосоми у 21 парі. У цей день прийнято одягати різнобарвні неоднакові шкарпетки, що привертає увагу суспільства до проблеми.

Для присутніх в залі виступали колективи Палацу учнівської молоді. Особливий подарунок підготували «сонячні діти» - вони танцювали вальс. На екранах показували слайди із фотографіями та проведеними акціями.

Посадовців, меценатів, депутатів Луцької міської ради та керівників департаментів відзначили грамотами та нагородами за постійну підтримку громадської організації та ініціатив дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.