Луцька студентка увійшла до молодіжної ради при Кабміні

Луцька студентка увійшла до молодіжної ради при Кабміні
Студентка СНУ імені Лесі Українки ввійшла до складу Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України.

Про це йдеться на сайті вузу.

Склад Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України затвердили на засіданні уряду 24 жовтня 2012 року.

До урядової Молодіжної ради ввійшла студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, координатор Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді і спорту у Волинській області, член президії ВСР при МОНмолодьспорту Ольга Кревська. Вона єдина представлятиме Волинь.

Склад ради формувався на підставі пропозицій, поданих від усеукраїнських молодіжних громадських організацій та спілок, органів студентського самоврядування з урахуванням регіонального представництва, та міністерського конкурсу. До неї ввійшли найбільш талановиті, інтелектуально розвинені та соціально активні молоді люди віком від 18 до 35 років.

Молодіжна рада є дорадчим органом Уряду, який очолює міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. Її основні завдання: координація дій органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики в молодіжній сфері; залучення молоді до вирішення питань політичного, культурного та соціально-економічного життя суспільства; підготовка пропозицій щодо вдосконалення законодавства з питань реалізації державної політики в молодіжній сфері, соціального становлення та розвитку молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ух ти... Олік красава!!!
Відповісти
з критеріїв, згідно з якими обирали членів, вона відповідає лише віком, все решта їй не притаманне:"...найбільш талановиті, інтелектуально розвинені та соціально активні молоді люди віком від 18 до 35 років".
Відповісти
Останні новини
Луцька студентка увійшла до молодіжної ради при Кабміні
05 листопад, 2012, 14:31