У Луцьку торговий агент «облапошив» фірму на 7,5 тисяч гривень

У Луцьку торговий агент «облапошив» фірму на 7,5 тисяч гривень
Торговий агент, який родом із сусідньої Рівненщини, отримав від товариства гроші для проведення акції і привласнив їх собі.

Про це 7 листопада повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Чоловік працював у місті Луцьку торговим агентом товариства з обмеженою відповідальністю. Незважаючи на хорошу репутацію, вирішив «нахімічити», а відтак опинився на лаві підсудних.
Не провівши жодних запланованих заходів, на які йому виділили 7500 гривень, чоловік привласнив кошти і витратив їх на власні потреби.

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. У судовому засіданні він свою вину визнав повністю.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на два роки з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з обліком і обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей на один рік. Однак, підсудного звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном – один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смешная сумма. Я знаю как минимум 5 случаев, когда ТА тырят от 25 тыс грн до 120 тыс. Судятся и ничего не могут доказать. Наверное,этот глуповат оказался или деньги под отчёт выдавали)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку торговий агент «облапошив» фірму на 7,5 тисяч гривень
07 листопад, 2012, 12:40