Під час сесії у Волиньраду викликали бійців «Беркуту». ФОТО

Під час сесії у Волиньраду викликали бійців «Беркуту». ФОТО
В підвалі приміщення Волинської обласної ради під час сесії чатували бійці спецпідрозділу "Беркут".

Про те, що у підвалі сидить спецназ, повідомила депутат облради Валентина Блінова під час розгляду питання про звернення до Верхоної Ради щодо законопроекту про мови, який підготував депутат Євген Мельник.

"З якого часу мовне питання стало таким вибуховим, що потребує молодиків з автоматами?", - запитала Блінова.

В той же час депутат облради Ігор Гузь написав у мережі Фейсбук: "В приміщенні Волиньради, а саме у підвалі знаходяться десятки працівників "Беркуту". З якою метою вони тут перебувають невідомо! Агонія? Страх? Бздура?"

Інформація про беркутівців підтвердилася: вони сиділи в одному з коридорів приміщення облради. Пояснювати, хто їх викликав, бійці відмовилися. Також вони відмовилися повідомити, хто з них головний. А всі питання порадили ставити прес-службі обласного управління МВС.

Вже за кілька хвилин беркутівців не було.

Голова облради Володими Войтович пояснив, що вказівок викликати бійців не давав. Окрім цього, у списку запрошених на сесію облради "Беркуту" немає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь нехай-би продуктивно працював, а не по Фейсбуку юзав! А то прокричить "своє" - владу геть і вся робота в Раді, а далі ні слова! Депутат блін! :)))
Відповісти
Той весь час пише якусь галіматню. Які автомати? На представлених фото не видно жодного автомата у працівників "беркуту" не видно жодного автомата.А депутат облради Валентина Блінова,яка була, з її слів біля працівників спецназу, бачила хоч один автомат у своєму житті і як він виглядає, щоб про таке лячати своїм язиком на сесії обласної ради!????
Відповісти
А Гузю, показались десятки беркутівців,.....я не можу...дурдом
Відповісти
Це ОХОРОНА Адміністрації)))))) Вони на першому поверсі завжди по черзі чергують)))))
Відповісти
"Гузь" це вже як діагноз.
Відповісти
Той Гузь вже у всіх в печінках сидить. Він же політична проститутка - перебував у таких партіях з 2004 по 2012 року - КУН, За Україну, Єдиний Центр, Національний альянс, Наша Україна, а тапер ОО "Батьківщина". Хотів переметнутися до "Свободи", але хлопці там не дурні і послали його як найдальше. Який на фіг з нього політик, якщо він не може оприділитися у цьому житті. Тільки баламутить людей і хоче на халяву прорватися до влади.
Відповісти
Гузь, очередной мажор. Вспоминаю статью из газеты аверс. Там где Гузь жаловался что на 3 курсе ист фака ВДУ, с него требовали взятки, даже не смотря на то что он депутат обл. рады. В 20 лет стать депутатом обл рады - не каждому под силу. Очередная чья то марионетка, которую продвинули в политику, и заставляют плакать и пиариться
Відповісти
Прилежный ученик Бондаря! :)))
Відповісти