Горілка знову подорожчає, - ЗМІ

Горілка знову подорожчає, - ЗМІ
Кабінет міністр України підтримав пропозицію Міністерства фінансів збільшити мінімальну роздрібну ціну на горілку.

Про це 7 листопада повідомляє УНН.

Під час брифінгу міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк зазначив: «Уряд підтримав пропозицію мінфіна щодо підвищення мінімально роздрібних цін на алкоголь. З одного боку, якщо скласти собівартість, ми повинні розуміти, які мінімальні ціни є. З іншого боку, після підвищення цін, об'єм може знизитись, тому що споживач не відразу звикне до здорожчання», - зазначив міністр.

За словами Присяжнюка, пропозиції та зауваження Мінагропроду були прийняті. «Ми пропонували не підвищувати ціни, як було запропоновано, до 30 гривень, а зупинились на 28 гривнях», - сказав він.

Крім того, як наголосив очільник Мінагропроду, уряд не збільшував ціни на вино та кон'як. «На мою думку, горілчана галуз зможе збалансуватись», - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ринок, ціни
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і добре
Відповісти
- «Ми пропонували не підвищувати ціни, як було запропоновано, до 30 гривень, а зупинились на 28 гривнях», - сказав він. Це не інформація, а брєд сивої кобили. Про що вона говорить читачу? Яка горілка, на скільки відсотків? Чи уся на 28 гривень, бо ж так можна подумати? Літр чи півлітр? Ви вже заї... своїми гловоломками.
Відповісти
Самогон рулить
Відповісти