Комуністи Волині відзначили річницю своєї революції. ФОТО

Комуністи Волині відзначили річницю своєї революції. ФОТО
У Луцьку місцевий осередок комуністів організував урочисту ходу і зібрання з нагоди 95 річниці події, яка колись мала назву «Великої Жовтневої Соціалістичної Революції», а тепер називають «жовтневим переворотом».

«Шествие горожан и коммунистов с духовым оркестром» (як назвали захід комуністи у своїх анонсах) пройшло від Майдану Злуки вулицею Лесі Українки до Палацу культури міста Луцька, де відбулося урочисте засідання.


Як повідомляє Комінформ, на засіданні з доповіддю виступив перший секретар Луцького міського комітету Компартії України, член бюро ОК КПУ Віктор Пащук.

Другий секретар ОК КПУ Петро Брель зачитав присутнім привітання Першого секретаря ЦК КПУ Петра Симоненка.

Перший секретар ОК ЛКСМУ Олександр Кононович привітав присутніх від імені Першого секретаря ЦК ЛКСМУ Олександра Присяжнюка.

Кононович за активну роботу вручив комсомольцю з Нововолинська Володимиру Сіваку іменний годинник від ЦК ЛКСМУ.

Потім був урочистий концерт поставлений силами аматорських колективів міста.

У Маневичах, Любешові, Великій Глуші комуністи Маневицького та Любешівського районів поклали квіти до пам’ятників Володимиру Леніну. Тут же відбулися урочисті заходи з нагоди свята.

Комуністи Шацького району поєднали своє свято з працею: разом з лісівниками, організували посадку лісу.

Бюро Камінь-Каширського райкому Компартії України вирішило відзначити 95-ту річницю Великого Жовтня в селі Нуйно і заодно провідати комуніста-активіста Василя Грисюка, у якого останнім часом виникли проблеми зі здоров’ям.

Після покладання корзин до обеліску Слави, перший секретар Камінь-Каширського райкому Юрій Дмитрук відзначив: «Рівно 95 років тому розпочала своє становлення Радянська влада, і люди відчули всі переваги соціалістичного способу життя. На сучасному етапі розвитку нашого суспільства ще не всі розуміють, від чого ми відмовились у 1991 році. ...Вибори 28 жовтня показали, що Камінь-Каширський район починає підтримувати ліві ідеї...»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Великому Жовтню!!!
Відповісти
Невже неможе влада для них місце у Ліпінах підшукати. Їх же півтора десятка на увесь Луцьк. Підлікувалиб людей трішки. Нехай і за рахунок держави. Хоча я на таке діло непроти і трудовою копійчиною скинутись. Пустимо шапку по кругу шановні. Допоможемо жертвам невдалих абортів.
Відповісти
Колона прямо розтягнулась на пару кілометрів! А в залі "яблуку не було впасти"! Ось так в м.Луцьк гуляли червонозаді! :)
Відповісти
Лабухи з горнами та барабаном попереду колони краще б зіграли похороний марш.
Відповісти
Герої вчорашніх днів: дідусі тілом та юнаки душею і з ними Кононович - юнак тілом та дідуган душею.
Відповісти
Хоть я их и не люблю, но у нас демократия, господа. Прошлись по улице с барабаном - им приятно, а нам все равно.
Відповісти
Согласен с VSC. Главное, все хотят жить хорошо, как в Европе, а в Европе, как раз, толерантное отношение ко всем движением, не представляющим угрозу государству.
Відповісти
тільки в Європі комуністи не розгулюють ось так зі знаменами срср, чи не найбільшої репресивної машини, там це викликає антипатію як мінімум. хоча вже пізнувато забороняти компартію у нас, тому спостерігатимемо ці маски-шоу щороку.
Відповісти
Останні новини
Комуністи Волині відзначили річницю своєї революції. ФОТО
07 листопад, 2012, 15:35