Якщо міліція захоче, то вона має право, - Клімчук про «Беркут» в облраді

Якщо міліція захоче, то вона має право, - Клімчук про «Беркут» в облраді
Ні голова волинської облдержадміністрації, ні голова облради спецпідрозділ «Беркут» до приміщення обласної ради не викликали.

Нагадаємо, у середу, 7 листопада, під час розгляду мовного питання, в одному з приміщень облради перебували бійці спецпідрозділу «Беркуту» (на фото).

Рядові працівники облради розповідають, що жодного разу під час засідань «Беркуту» у приміщенні ще не бачили. Голова облради Володимир Войтович каже, що міліцію не викликав. Голова облдержадміністрації Борис Клімчук про появу бійців теж виявився не в курсі.

«Приміщення не знаходиться у віданні Клімчука. Якщо Клімчук самий потужний адміністратор, що очевидно поки що. То це не означає, що я володію цими хоромами. Це власність обласної ради і управління здійснюється від імені ради», - зазначив голова волинської облдержадміністрації.

«Якщо міліція вважає за потрібне, то вона має право. У нас цивільна охорона виграла тендер, яка немає ні зброї ні кийків, нічого. Можливо це було пов’язано з синдромом попередніх сесій, коли у зал вривалися, можливо з цим. Міліція має свої завдання і діє у свій спосіб», - додав губернатор.

Нагадаємо, що минулого разу під час розгляду питання про звернення щодо мовного питання, зал облради намагалися штурмувати, а також розбили одне вікно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уровень правовой грамотности Климчука меня повергает в шок. пусть на досуге почитает закон "Про милицию", тогда будет знать, что она может и чего нет.
Відповісти
Останні новини
Якщо міліція захоче, то вона має право, - Клімчук про «Беркут» в облраді
08 листопад, 2012, 13:54