Скаржаться на сморід на Вересневому

Скаржаться на сморід на Вересневому
Мешканці мікрорайону Вересневе у місті Луцьк скаржаться на сморід, який з'явився у повітрі. Зокрема, батьки дошкільнят зауважили, що малеча погано почувається.

Про це 6 квітня під час сесії міськради повідомив депутат Борис Смаль.

За його словами, він отримав скарги від мешканців, що протягом кількох тижнів на мікрорайоні Вересневе відчувають неприємний запах. Депутат зауважив, що запах почали відчувати у той самий час, коли поблизу почав працювати цех із виробництва спирту.

Смаль звертався до відповідних служб, проте на виклик не відреагували.

Натомість, 6 квітня зранку він отримав повідомлення від батьків, що діти, які ходять у садочок, скаржаться на погане самопочуття. Тому він попросив, аби питанням «неформально» зайнявся відділ екології. Адже у випадку призначених перевірок, на підприємстві зможуть просто згортати виробництво.

Депутат міьскради Тарас Шляхтич додав, що на сморід жаліються й з районів ГПЗ, 55-ий, вулиці Володимирської, проспекту Соборності тощо.

Зрештою, секретар міськради Ігор Поліщук дав протокольне доручення відділу екології ситуацію дослідити та вивчити це питання, аб и відреагувати н анього надежним чином

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей неприємний запах вже декілька тижнів стоїть. Таке враження, що десь поблизу бойня, бо смердить падаллю, а точніше продуктами відходів бойні. Може тут хтось підпільно таким займається? А діткам такі запахи дійсно шкодять...
Відповісти
Підтримую попередній коментар.
Запах наче з бійні, і то аж вивертає від нього...падаль полюбому.
Причину по-любому треба знайти, а винних жорстко покарати!
Цікаво, хтось зі служб, дійсно, відреагує???
Відповісти