У мерії пояснили, чому треба скаржитися на луцькі маршрутки

У мерії пояснили, чому треба скаржитися на луцькі маршрутки
Від підприємців, які хочуть заробляти на міських маршрутках, вимагатимуть встановлених систем GPS, екологічного стандарту не нижче Євро-2 та відсутності скарг пасажирів.

Про це 8 листопада розповів заступник луцького міського голови Василь Байцим.

Проект рішення про оголошення конкурсу на перевезення розглядав виконавчий комітет міської ради 8 листопада. Згідно з ухваленим документом конкурс оголосять 15 листопада, останнім терміном подання документів буде 30 листопада, 16:00.

Сам же розгляд пропозицій відбудеться 12 грудня 2012 року.

Мова йде про 12 маршрутів - №№ 4, 15, 15а, 9, 9а, 20, 24, 26, 30, 41, 47 та 32.

GPS-обладнання на транспортних засобах, яке повинне було дисциплінувати режим руху маршруток, має бути сумісним із системою «МАК» підприємства «Візор», яке визначили на конкурсних засадах.

Окрім цього, на кожному маршруті передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Зі слів Байцима, цього разу враховуватимуться скарги лучан на якість перевезення. Заступник закликав жителів міста писати такі скарги офіційно, а не лише обмежуватися коментарями у соціальних мережах, як наприклад, у групі «Якість пасажирських перевезень у Луцьку» в мережі Facebook.

Мовляв, такі скарги будуть достатньою підставою для того, щоб розірвати з перевізником договір або виставити претензії.

«Якщо я не їжджу у маршрутках, то це не означає, що я не знаю, що робиться на маршрутах», - зазначив Байцим.

Член виконавчого комітету Володимир Гунчик зазначив, що перевізники мали би звітуватися перед тим, як подають документи на новий конкурс про те, як покращили якість своїх послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шановний мер допоможіть пустіть маршрутки на гаразджу бажано назад пустіть 3 маршрут
Відповісти
на гаразджу погано іздять маршрутки 230 і 230а особливо вобід і вихідні пустіть назад 3 маршрут дуже просимо
Відповісти
хай іздив 3 маршрут на гаразджу як колись було
Відповісти
пустіть трійку на гаразджу все село посить
Відповісти
вони не пустять 3 маршрут в гаразджу тому що комусь вигідні маршрути 230 і 230а які не справляються зі своіми обовязками
Відповісти
А коли ж будуть квитки в маршрутках видавати пасажирам? А то квитки в кінці маршруту витягують з кишені, переписують деякі номери і назад в кишеню водія.
Відповісти
У ці залізні ящики, (що гордо іменуються маршрутними таксі) , і які язик не повертається назвати навіть пасажирським автобусом, перш ніж ставити систем GPS, не нижче Євро-2, потрібно поставити хоча б які небуть ресори а в сидіння трохи поролону вложити і засалену обивку деколи поміняти (порівняйте хоча б з сидіннями в радянських тролейбусах прошлого століття), щоб у пасажирів голови не відривалися під час руху.І не забудьте про гальма, бо зараз перед зупинкою свинячий вереск такий, що діти лякаються.
Відповісти
дуже турбує 30 маршрут який ходить по невідомо якому графіку!!!...Особливо ввечері ніколи не можна дочекатись автобус
Відповісти
Взимку 18.12.12 прочекала вечором з 18.00 до 19.00 годину маршрутку №9а, 32, їх не було а з Липин добираються діти в Луцьк, вони що теж мають мерзнути при-15, за простих громадян ніхто не думає, що за беспредел!!!
Відповісти
16.12.12 з 14.00 до 15.00 чекала маршрутку біля Епіцентра, так і не дочекалася, пішки йшла аж до Лучеська, чому на це ніхто не звертає увагу, куди мені написати скаргу?
Відповісти
маршрут луцьк-боратин змінити хамло, яке обманює людей, не повертає здачу, не зупиняється на зупинках, після прохання, грубить пасажирам, на маршруті цей невіглас знаходився 9.10.14 о 18 годині, рухаючись у луцьк.
Відповісти
Останні новини
У мерії пояснили, чому треба скаржитися на луцькі маршрутки
08 листопад, 2012, 15:30