У центрі Луцька хочуть обладнати дитяче кафе

У центрі Луцька хочуть обладнати дитяче кафе
Компанія з іноземними інвестиціями «Емпіро-Україна» має намір облаштувати біля дитячої поліклініки на проспекті Волі 3а, кондитерську з майданчиком для розваг.

Проект рішення про розміщення тимчасової споруди та умови її функціювання 8 листопада погодив виконком луцької міської ради.

Як пояснила заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, ця компанія має намір ввести в Україну зовнішні інвестиції. У планах товариства – розмістити дитячі майданчики по всій державі. В тому числі – і у Луцьку.

Біля поліклініки на тому місці, де нині чагарники і закинута територія (справа від центрального входу), хочуть поставити дитяче кафе-кондитерську, майданчик для розваг і навіть відновити фонтан.

Виконком погодив розміщення тимчасової споруди на Волі, 3а для облаштування кафе терміном на 1 рік за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Окрім цього серед умов, які повинен виконати інвестор – оформлення паспорту для тимчасової споруди, утримування території відповідно до норм благоустрою міста, встановлення урни для сміття біля тимчасової споруди, оздоблення об’єкту квітковими композиціями. Крім того, інвестора зобов'язали не використовувати сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок, елементів літніх майданчиків (крісел, столів), виготовлених із синтетичних матеріалів, торгових наметів закритого та шатрового типів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"де нині чагарники і закинута територія"
Автору:Ви там бачили ті чагарники? Для чого писати дурню?
Від останнього абзацу я просто отримав "оргазм"! Як же добре мені стане коли в дворі поряд з квіткарями зроблять ще і кафе!
Спасиба партии и Ленену за наше счастливоє детство!
Бля, які високі слова про благоустрій території коли потрібно відкрити ще одну торгову точку.
Чи не забагато їх останнім часом в центрі відкривається?
Відповісти
Полностью согласен. Можно просто организовать субботничек и благоустроить территорию. А эти "иностранцы" тупо уничтожат сквер.
Відповісти
Які на...й це іноземці, просто кошти виведені в офшори, щоб податки не платити, а тепер повертаються назад!
Відповісти
"БУРАТІНО" вже "БЛАГОУСТРОЇЛИ". Універмаг на СИНАГОГУ переробили. Тепер де нині чагарники і закинута територія ДІСНЕЙЛЕНД буде.
А ви все бурчите. Не соромно.
Відповісти