Суд відпустив під заставу продавців фальшивих Tide та Ariel

Суд відпустив під заставу продавців фальшивих Tide та Ariel
Суд відпустив під заставу у 32 тисячі гривень лучан, обвинувачених у виробництві та збуті фальсифікований засобів побутової хімії.

Про е повідомляє Експрес онлайн.

На сумнiвну якiсть порошкiв та шампунiв ще торiк поскаржилися обуренi покупцi, якi придбали недешеву продукцiю в iнтернетi.

Пiдпiльне виробництво побутової хiмiї «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish» полiцiя викрила на територiї Рiвненської та Волинської областей. У виробничих примiщеннях, автомобiлях та помешканнях зловмисникiв вилучили докази – близько 40 тонн пiдроблених товарiв, iнгредiєнтiв для їх виробництва, тару для пакування, полiграфiю, комп'ютерну технiку, банкiвськi картки, первинну бухдокументацiю та чорновi записи. Загальна вартiсть вилученої продукцiї становила понад мiльйон гривень.

«33-рiчний органiзатор незаконного бiзнесу закуповував пральний порошок невiдомого походження, тару для пакування, а також етикетки з позначеннями торговельних марок. Згодом усе це передавав 29-рiчному поплiчниковi, який постачав продукцiю. А їхня спiльниця, 28-рiчна лучанка, на сайтах та спецiально створеному iнтернет-магазинi розмiщувала оголошення про продаж, приймала замовлення вiд клiєнтiв i здiйснювала операцiї з грiшми. Отриманi кошти мiж членами незаконного угруповання розподiляв органiзатор», - кажуть у ГУНП в області.

За фактом незаконного використання знака для товарiв i послуг правоохоронцi розпочали кримiнальне провадження. До розслiдування полiцейськi залучили i представникiв компанiї «Procter & Gamble», яких обурила поява на ринку партiй контрафактної продукцiї. Вiдомо, що зловмисники збували пiдроблений товар у Рiвненськiй, Волинськiй, Київськiй, Одеськiй та Днiпропетровськiй областях. Через це правоволодарi «The Procter & Gamble Company» зазнали збиткiв майже на 50 тисяч гривень.

Слiдчi скерували до суду матерiали кримiнального провадження з обвинувальним актом щодо трьох жителiв Луцька, якi пiдробляли порошки дорогих марок та збували їх у п'яти областях. Усiм трьох суд вiдпустив на час слухання справи пiд заставу - 32 тисячi гривень кожному.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд відпустив під заставу продавців фальшивих Tide та Ariel
10 квітень, 2017, 15:12