У Луцьку «забігайлівка» в Старому місті працюватиме до півночі

У Луцьку «забігайлівка» в Старому місті працюватиме до півночі
У Луцьку бару «Бар і Баня», що на вулиці Данила Галицького, 16, а також кафе «Босфор» на вулиці Лесі Українки, 54, встановили режим роботи до 24-ої та 23-ої години вечора відповідно із забороною торгівлі алкоголем після 22-ої години на строк до 1 січня 2018 року.

Відповідні рішення прийняли під час виконкому 28 квітня.

При обговоренні режиму роботи «Бару і Бані» член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що не розуміє доцільності роботи до 24-ої години, адже таких закладів і так чимало.

Натомість начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай зауважила, що суб’єкт має право на такий режим роботи, адже розміщений не в житловому будинку. За її словами, бар працює недавно, та на нього немає скарг.

Стосовно ж кафе «Босфор» на вулиці Лесі Українки, 54, то його режим пропонували встановити до 23-ої години, адже заклад розміщений у житловому будинку.

Зрештою, члени виконкому підтримали такий режим роботи. До слова, затвердили й цілодобовий режим роботи із забороною продажу алкоголю та пива після 22-ої роботи для торгового павільйону на зупинці транспорту на вулиці Рівненській, 2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку «забігайлівка» в Старому місті працюватиме до півночі
28 квітень, 2017, 10:58