Для луцького фестивалю джазу шукають підтримки

Для луцького фестивалю джазу шукають підтримки
Фестиваль «Art Jazz Cooperation» потребує фінансової підтримки.

Про це у Facebook написав один із організаторів дійства Віктор Грисюк.

«Ми, як Луцький джаз клуб \\ Lutsk Jazz Club та Принцип організовували свято джазу на наших фестивалях, залучаючи кращих українських та закордонних музикантів, володарів Греммі та інших найпрестижніших музичних нагород. Десятки країн, від США до Японії, сотні музикантів, дарували Вам свою неповторну музику. А ще наші фестивалі це благодійність – десятки тисяч гривень на допомогу армії, лікування військових та музикантів, діткам тощо», – пише він.

«І, звісно, крім музики ми робили майстер-класи, виставки та інші культурні проекти. Наш фестиваль «Art Jazz Cooperation», що планується 25-27 серпня в Луцькому замку, входить до списків кращих подій Волині та Луцька. Але щоб зробити свято міжнародного джазу на найвищому рівні ми потребуємо Вашої допомоги!» – йдеться в дописі.

Тож, Грисюк звертається до політиків усіх партій та рівнів, аби ті підтримали фестиваль. «Хочу запросити Вас до участі у важливій події європейського рівня! Наші рівненські партнери мають підтримку їх місцевої влади та бізнесу, давайте також покажемо, що нам в Луцьку та на Волині, не байдужа культура. Проведемо літо джазом в Луцькому замку...» – підсумовує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку, Вікторе, на чиновників культури пороблено вже давно. І допоки ми їм будемо подражати, а вони нас хєрити - ніц не буде. Гнати їх з посад в три шиї за бездіяльність!!!
Відповісти
Останні новини
Для луцького фестивалю джазу шукають підтримки
30 квітень, 2017, 13:50