В Устилузі через «Євробачення» облаштують пост і режимну зону

В Устилузі через «Євробачення» облаштують пост і режимну зону
Аби забезпечити публічну безпеку та порядку, попередити вчинення провокацій в період проведення «Євробачення» проводитиметься відпрацювання території Устилузької територіальної громади.

Заходи триватимуть із 30 квітня по 13 травня, – пише Район.Володимир.

Правоохоронці визначили тимчасову сервісну зону 3-4 км автодороги державного значення Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне з виставленням поста обмеження руху автотранспорту та створення тимчасової режимної зони на автодорозі від пункту контролю сервісної зони до МАПП «Устилуг» для забезпечення безпеки жителів міста Устилуг та інших громадян, у тому числі іноземних держав, які відвідуватимуть територію України, вивільнення населеного пункту від черг транспортних засобів.

У зв’язку з цим поліція закликає усіх дотримуватись публічного порядку та безпеки дорожнього руху на території Устилузької територіальної громади.

Правоохоронці просять повідомляти у Володимир-Волинський міський відділ поліції за телефонами «102» та 2-25-70 про будь-які події, що загрожують публічній безпеці, про підозрілих осіб, які виношують протиправні наміри та про факти виявлення вибухонебезпечних та інших заборонених предметів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Устилузі через «Євробачення» облаштують пост і режимну зону
30 квітень, 2017, 14:34