Звіт Грицюка про роботу бюджетної комісії Волиньради не затвердили

Звіт Грицюка про роботу бюджетної комісії Волиньради не затвердили
Голова депутатської фракції Партії регіонів у Волинській обласній раді Олександр Башкаленко вважає, що у бюджетній комісії облради, яку очолює Анатолій Грицюк (на фото) потрібні зміни.

Звіт про роботу комісії обговорювали 14 листопада під час засідання обласної ради.

На сесії депутати так і не проголосували за схвалення звіту бюджетної комісії, яку нині очолює Анатолій Грицюк (ВО Батьківщина). Питання кілька разів повертали на повторне голосування.

«Як ви можете звітуватися про роботу бюджетної комісія, якщо ви не голосували за бюджет?», − було першою претензією Башкаленка до голови комісії Грицюка.

Незадоволення Башкаленка, з його слів, викликало те, що комісія часто не могла зібратися через відсутність кворуму.

«Давайте зробимо якісь висновки і поставимо перед колегами питання: що ми хочемо, як ми хочемо далі», - зазначив Башкаленко.

Те, що комісія дійсно не збиралася, визнав і Анатолій Грицюк.

«Комісія повинна працювати краще щодо явки депутатів. Тому що дуже багато депутатів на початку бажали бути членами бюджетної комісії, але постійно є 3-4 чоловіка, які не приходять на засідання і створюють складність у роботі комісії», - зазначив бютівець.

Втім пропозиція Башкаленка лишилася без підтримки. За Грицюка заступився Анатолій Вітів (ВО Свобода), який зазначив: триває звіт про роботу комісії, а не про роботу її голови.

Крім того, Вітів зазначив, що більшість у комісії займають представники саме Партії регіонів. А сам Грицюк на засідання комісії ходить сумлінно – відзначили депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно чому Грицюк виявився неспроможним себе захистити? Чи те що дозволяє собі з Клімчуком те з Башкаленком не проходить? Хєрой... А що страшно заявити, що Башкаленко має стати перед ним на коліна і оголосити за звинувачення проти себе улюбленого Башкаленка ворогом українського народу?
Відповісти
Останні новини
Звіт Грицюка про роботу бюджетної комісії Волиньради не затвердили
14 листопад, 2012, 16:45