На Волині у День пам'яті жертв голодоморів хочуть провести КВН

На Волині у День пам'яті жертв голодоморів хочуть провести КВН
У День па́м'яті жертв голодомо́рів, 24 листопада, у Володимир-Волинському громадська організація «Молоді регіони» спільно з громадською організацією «Рідне Місто», головою якої є колишній «тігіпківець», міський голова Петро Саганюк, вирішили провести КВН у районному Будинку культури.

Про це розповів депутат Володимир-Волинської міської ради від ВО «Свобода» Сергій Коба, повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Регіонали знову планують провести КВН у День пам’яті жертв Голодомору - 24 листопада. Аналогічна ситуація у нашому місті вже була в минулому році, Тоді після наполягань депутата міської ради від нашої фракції Руслана Пилипюка, гра була перенесена на інший день, хоча попередньо організатори категорично відмовлялися це робити. Однак, трагічні дати української історії не залишилися в пам’яті володимирських гумористів, зокрема, голови Володимир-Волинської ліги КВН Максима Климюка, який водночас очолює в місті громадську організацію «Молоді регіони», - стверджує політик.

«Реагуючи на таку хронічну забудькуватість місцевих регіоналів, депутат Руслан Пилипюк вже направив депутатське звернення до голови Володимир-Волинської РДА з вимогою не допустити проведення розважальних заходів у день національної скорботи», - додав Сергій Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких гумористів-гамнистів в шию гнати!!!Теж найлши коли народ "повеселити"!!! Це моральний вандалізм!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині у День пам'яті жертв голодоморів хочуть провести КВН
14 листопад, 2012, 17:30