П'яний лучанин кулаками наводив порядки на «своїй» території

П'яний лучанин кулаками наводив порядки на «своїй» території
На одному із проспектів Луцька міліціонери затримали 42-річного мешканця Луцька, який бешкетував поблизу літнього кафе.

Як з’ясувалося згодом, він разом зі своїм знайомим, теж лучанином, напідпитку, близько 20-ї години прийшов у кафе, повідомляє прес-служба волинської міліції.

Затриманому не сподобалося місце розташування закладу, тож він почав дебоширити. Мовляв, я тут проживаю, а тому зараз наведу порядок на «своїй» території. Після цього зловмисник взявся перекидати столи. На місце приїхав власник закладу, однак і йому дісталося на горіхи. Нахабний відвідувач кинувся на нього з кулаками, йдеться у повідомленні.

«До міліції зателефонувала продавець кафетерію, – розповідає Віктор Пархомчук, командир роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області. – Тож на місце події відразу виїхав патрульний наряд, а відтак хулігана відразу затримали. Наразі за даним фактом триває перевірка».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора закрити такі бари-притони!!!Куди тільки дивиться місцева влада!Це осередкі розпуст!Напевно не в якому місті,як в нас у Луцьку не має такої кількості цих паразитних "закладів",де фізично і морально травлять суспільство!
Відповісти
Останні новини
П'яний лучанин кулаками наводив порядки на «своїй» території
14 листопад, 2012, 18:05