У Луцьку – навчання з тактичної медицини

У Луцьку – навчання з тактичної медицини
У Луцькому національному технічному університеті стартували загальноміські навчання з тактичної медицини.

Вони приурочені першій річниці від дня створення кафедри військової підготовки у виші та отримання дозволу Міноборони та Міністерства освіти і науки для підготовки офіцерів запасу, – пише ВДР НСТКУ.

Учасники навчань – студенти Луцького базового медичного коледжу, вихованці обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою та курсанти кафедри військової підготовки Луцького НТУ. Молодь із початком навчань привітав ректор волинського вишу Петро Савчук.

Проводитимуть заняття фахівці, які здобули досвід під час бойових дій в зоні АТО. Тому перше заняття з основ організації тактичної медицини провів лікар-травматолог, професійний інструктор, який сертифікований в міжнародному коледжі безпеки та медицини надзвичайних ситуацій при НАТО Андрій Порохницький.

У програмі навчань – теоретичні та практичні заняття з надання медичної допомоги в екстрених ситуаціях, урочистий марш курсантів, перегляд тематичного фільму.

Триватимуть навчання два дні. Завтра до занять будуть залучені працівники медичних установ Луцька, екіпажі поліції, швидкої допомоги та ДСНС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – навчання з тактичної медицини
04 травень, 2017, 16:23