Луцький депутат розповів, як «прийшов» у політику

Луцький депутат розповів, як «прийшов» у політику
Депутат Луцької міськради Петро Нестерук не планував йти в політику.

«Але так склалися життєві обставини. На початковому етапі АТО долучився до купівлі бронежилетів, касок тощо. Разом із друзями-бізнесменами ми передали для добровольчого батальйону «Айдар» укомплектований бус. А потім, десь через півроку, побачив в Інтернеті відеоролик, під назвою «Айдар – ночной разведчик», у якому той бус успішно виконує важливу функцію, для якої ми передали його нашим бійцям», - сказав він в інтерв'ю.

«Так-от, мабуть, саме тоді, в період пробудження національної та громадянської свідомості, я вирішив не лише допомагати іншим, а й безпосередньо долучитися до тих процесів, які відбуваються в державі, на Волині, в Луцьку».

«Я, наприклад, мешкаю в мікрорайоні Балки і не з чужих слів знаю: частина вулиць там асфальту взагалі не бачила, частину доріг самі жителі так-сяк посипали щебенем. Навіть там, де колись лежав асфальт, він перебував у геть не належному стані. Скільки жителі Балки не апелювали до міської влади – вирішення їхніх проблем відкладалося в довгий ящик. Аналогічна ситуація з освітленням, дитячими площадками, загалом із чистотою і комфортом у мікрорайоні».

«Коли сусіди, друзі, знайомі дізнавалися, що я хочу спробувати свої сили на місцевих виборах, схвально це сприйняли. І таким чином я став кандидатом у депутати міськради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Відразу зазначу: перемога далася непростими зусиллями. Але, чим важче йти до мети, тим більше цінуєш те, що здобув».

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ПЕТРО НЕСТЕРУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький депутат розповів, як «прийшов» у політику
15 травень, 2017, 01:24