Депутат розповів, як луцький «УКРОП» діє «батогом і пряником»

Депутат розповів, як луцький «УКРОП» діє «батогом і пряником»
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук розповів, що перед "переворотом" у раді його переконували стати на бік "УКРОПу".

Обранець громади каже, що у березні в опозиції опинилася вся партія "Солідарність" в Луцьку, міський осередок якої він очолює.

"Сьогоднішній владі явно не вистачало "голосів" для сумнівної щодо законності зміни секретаря міськради. Тому пробували зацікавити. Від "пряників" ми відмовилися. Дістався "батіг" у вигляді замовних ЗМІ, яким просто надійшла команда знизити у Луцьку мій рейтинг та "Солідарності". Ці ЗМІ не гребували подавати в ефір брехливу інформацію. Я, керуючись чинним законодавством, всіляко старався направити так звані "журналістські розслідування" в законне русло. Та де там! Скандал – ось основна мета подібних "розслідувань".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО "НАЇЗД" НА БІЗНЕС НЕСТЕРУКІВ

Тепер депутат змушений звертатися до правоохоронців, аби захистити себе.

"Адже я сам був у першу чергу зацікавлений у проведенні належної перевірки з боку правоохоронних та контрольних органів, яка б офіційно засвідчила: діяльність ТзОВ "Полісся-Трейд", співзасновником якої я є, жодним чином не суперечить законам України. Саме на моє прохання силовики провели перевірку продукції, яка належить компанії, і дали висновки про повну відповідність до наданих документів. Наразі триває експертиза продукції, за її результатами я вимагатиму вибачень і компенсації матеріальних збитків у окремих ЗМІ, журналістів та їхніх помічників".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат розповів, як луцький «УКРОП» діє «батогом і пряником»
15 травень, 2017, 06:37