Я вражений, як глумляться над містом, - нардеп про нову владу Луцька

Я вражений, як глумляться над містом, - нардеп про нову владу Луцька
Член Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування народний депутат Любомир Зубач вважає, що лучан позбавляють можливості обрати для себе міського голову.

Про це він заявив 7 червня.

«Шановні мешканці міста Луцьк, я вражений, як відбувається глум над цим чудовим містом», - розпочав свій виступ нардеп. Мовляв, все почалося із того, що після смерті міського голови Миколи Романюка, міська рада й досі не відправила у секретаріат Комітету заяви встановленого зразка, аби у місті призначили вибори.

Нардеп зауважив, що таким чином місто позбавляють права обирати легітимну владу. Окрім того, є рішення суду про негайне поновлення на посаді секретаря Юлії Вусенко. Рада усунула її від посади незаконно, натомість суд поновив її, і для цього непотрібне додаткове рішення сесії.

«Шановний нелегітимний секретар Луцькради! Я хотів би вам сказати, що рішення має бут виконана в 3-денний термін», - зауважив Зубач. Адже якщо відповідного рішення не підпишуть, виконувач обов'язків мера Ігор Поліщук нестиме персональну відповідальність.

Обранець народу вчергове наголосив, що Поліщук надсилав до Комітету заяви без додавання копії рішення міської ради про дострокове припинення повноважень мера. Тобто, вважає він, умисне не відправляв лист за встановленим зразком.

«Громада міста має право обирати собі легітимну владу, а не мати справу з усією клікою, яка захопила владу», - констатував нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття написна у вигідному для "когось" світлі, цитати нардепа неповні, послухайте їх у відео і вдумайтесь в той брєд, що він каже...«Шановний нелегітимний секретар Луцькради! Я хотів би вам сказати, що рішення має бут виконана в 3-денний термін» тільки забули добавити, що він вимагав від "нелегітимної влади" розпорядження, яке має бути незрозуміло як легітимним про поновлення))) Краще не читайте чиюсь думку і статтю тим більше, подивіться відео і зробіть кожен свої висновки
Відповісти
Найстрашніше те, що люди, якими вражений Зубач, навіть не підозрівають (чи роблять вигляд), в яке лайно вони влізли. Вони в ньому по шию, але ще роблять рухи, щоб ним захлинутись. Може так трапитись, що дуже важко буде відмиватись. Може виникнути потреба у великій кількості "миючих" засобів з зображенням американського президента Бенджаміна Франкліна (100₴).
Відповісти
Та відкрити крімінал на Поліщука і посадити на 3 рокі. ХАй посидить подумає гнида
Відповісти
Останні новини
Я вражений, як глумляться над містом, - нардеп про нову владу Луцька
07 червень, 2017, 14:26