З наступного тижня українцям обіцяють потепління

З наступного тижня українцям обіцяють потепління
На більшій частині території України погоду на початку та в середині тижня 19-25 листопада буде визначати область підвищеного тиску, в кінці тижня - гребінь антициклону, який втрачає свою активність.

Про це повідомляє ТСН.

На початку тижня без опадів. У середині тижня невеликі опади можливі на півдні та в центрі країни. В кінці тижня дощі очікуються в більшості областей.

На заході температура вночі 0-3 градуса тепла, в четвер і п'ятницю 0-3 морозу, вдень 2-8 градусів тепла.

У північних областях на початку та середині тижня вночі 0-2 градуса морозу, вдень 1-4 тепла, в кінці тижня температура підвищиться вночі до 0-3 градусів тепла, вдень до 2-6 градусів.

У східних областях на початку тижня вночі 0-3 градуса морозу, в середині та наприкінці тижня потеплішає до 1-4 градусів вище 0, вдень 1-6 градусів тепла.

У центральних областях на початку тижня вночі 0-2 градуса морозу, вдень 0-4 градуса тепла, в середині та наприкінці тижня потеплішає вночі до 1-6 градусів тепла, вдень до 5-9.

На півдні України на початку та в середині тижня вночі 1-8 градусів тепла, вдень 4-9, наприкінці тижня потеплішає вночі до 8-13 градусів, вдень до 10-15.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З наступного тижня українцям обіцяють потепління
16 листопад, 2012, 17:53