За побиття хлопця, який замерз на холоді, суд дав 5 років

За побиття хлопця, який замерз на холоді,  суд дав 5 років
Двом молодикам, які «допомогли» хлопцеві попрощатися із життям, доведеться п’ять років провести за ґратами.

Як повідомляє прес-служба волинської міліції, у лютому 2012 року у парку селища Цумань Ківерцівського району, знайшли тіло 20-річного місцевого жителя.

У справі була призначена судово-медична експертиза, яка встановила, що на тілі хлопця було виявлено легкі травми, смерть же наступила внаслідок переохолодження організму.

Правоохоронці відразу затримали підозрюваних у злочині. З’ясувалося, що «допомогли» потерпілому піти з життя двоє місцевих жителів. Відносно затриманих порушили кримінальну справу.

Зі слів матері потерпілого, її син того вечора мав зустрітися із колишнім однокласником, сама ж вона зібралася в гості до подруги, тому домовилися, що о 23:00 годині зустрінуться у центрі селища і разом підуть додому. Бідолашна прийшла на місце зустрічі у вказаний час, однак хлопчини так і не дочекалася.

Відпочиваючи із однокласником, 20-річний юнак вирішив купити пива в магазині. Розрахувався за три пластикові пляшки і попрямував до виходу. На східцях послизнувся і випадково зачепив знайомого. У результаті парубки впали і скотилися аж до доріжки, яка веде у парк. Навіть не підводячись, випадковий знайомий почав гамселити хлопця за те, що його нібито штовхнули. При цьому не слухав ніяких виправдань. Згодом до них підбіг друг оскаженілого хлопця, який допоміг добряче відкопати бідолашного ногами. Після цього зловмисники зняли куртку з побитого, витягнули останні 4 гривні з кишені, забрали придбане ним пиво та продовжили застілля.

Через якийсь час вони повернулися, аби подивитися, що з хлопцем, але вже було пізно.

Нещодавно Ківерцівський районний суд Волинської області виніс обвинувальний вирок щодо підсудних: за розбійний напад та залишення в небезпеці потерпілого їм доведеться п’ять років відсидіти у місцях позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало!ох,и эти йо**ные суды уркаинские...!
Відповісти
15 треба було дати, дістали ви вже тим гУманІзЬмАм!
ніколи не навчаться цінити людське життя.
матері потерпілого ні внуків понянчити, ні в тяжку годину води подати нікому, а бидло відсидить 5 років і далі в п*яному угарі буде людей гамселити.
Відповісти
ЦІ КОНЧАНІ ЛЮДИ ЗАБРАЛИ У МАТЕРІ ОСТАННЄ ЇМ ТРЕБА ДОВІЧНЕ ДАТИ СУКАМ
Відповісти
Останні новини
За побиття хлопця, який замерз на холоді, суд дав 5 років
16 листопад, 2012, 18:43