Частина студентів одного з луцьких вузів – хронічно хворі

Частина студентів одного з луцьких вузів – хронічно хворі
Під час медичного огляду у Луцькому національному технічному університеті у 67,2% студентів медики виявили хронічні захворювання.

Лікарі обласної лікарні та Луцької міської поліклініки № 3 провели медогляд 250-ти студентів 1-го і 2-го курсів, йдеться на сайті вузу.

Нагадаємо, за даними анонімного опитування студентів вузу, великий відсоток молоді курить, є й такі, які епізодично вживають наркотики і алкоголь.

«У 60% молодих людей медики виявили скарги на стан здоров’я: головний біль, підвищена втомлюваність, дратівливість, серцебиття, періодичні болі в животі тощо», - розповів завідувач кафедри фізичного виховання, кандидат наук фізичного виховання та спорту, доцент Луцького НТУ Сергій Савчук.

Лікар-гомеопат, мануальний терапевт, голкотерапевт Луцької поліклініки № 1 Віталій Нездименко наголосив студентам, що основні складові здоров’я – це заняття спортом і правильно підібрана білково-вітамінна дієта.

«Перед тим, як зайнятися популярним нині фітнесом, рекомендуємо обстежитися», - каже медик. Він наголошує на необхідності з лікарями підбирати види масажу або індивідуальний комплекс вправ, наприклад заняття стретчингом, йогою, гімнастикою чи тренажерами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Частина студентів одного з луцьких вузів – хронічно хворі
20 листопад, 2012, 08:09