У Луцьку запустять соціальну рекламу про тварин

У Луцьку запустять соціальну рекламу про тварин
У Луцьку запустять соціальну рекламу про гуманне ставлення до тварин у рамках українсько-польської співпраці.

Про це йшлося 20 листопада під час прес-конференції про охорону безпритульних тварин.

За словами заступника луцького мера Василя Байцима, кошти у сфері охорони безпритульних тварин виділяє Євросоюз. Так, Луцьк став партнером проекту «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ».

Як розповіла керівник громадської організації «Волинське товариство захисту тварин» Богдана Новарчук, луцька частина проекту передбачає розміщення соціальної реклами на біл-бордах, роздача буклетів на тему гуманного поводження з тваринами.

Крім того, в притулку бездомних тварин на вулиці Мамсурова реєструватимуть усіх бездомних собак. Для цього куплять комп'ютер та ліцензоване програмне забезпечення. У рамках проекту для притулку придбають медикаменти та стерилізаційні пакети.

На ці заходи витратять 17 тисяч євро, 10% яких фінансуватиме Луцька міська рада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось дуже вперто, наполегливо і цілеспрямовано просуває цю тендітну "гуманну" дівчинку Новарчук?.. Чи не Святослав Кравчук? Як ніби в міста більше немає проблем. "Якщо в них немає хліба, нехай їдять тістечка!" - переклад легендарної французької фрази «Qu’ils mangent de la brioche», яка стала символом крайнього зрікання верховної абсолютистської влади від реальних проблем простих людей і ніби належить королеві Франції Марії-Антуанетті. У нас багато людей, рівень життя яких нижче рівня собак з притулку на Мамсурова.
Відповісти
а в собк на мамсурова і життя то немає - так, виживання, і відлік їхнього життя йде на дні, а не на роки(((( чому? тому що вони там загризають одна одну від голоду, а ще їм "допомагають" зменшити їхню кількість - просто умертвляють. так що зовсім незаздрісна ситуація ...так що,варто закрити вуха і очі, щоб не чути і не читати даниної брехливої звітності про казкове життя собак у притоні (вибачте - притулку). а краще включити власний мозок. до речі - за кого будете голосувати на наступних виборах - невже за "гуманну" новарчук?????))))))
Відповісти
цікаво, аж 17 тис. євро на біг-борди, листівки, компютер і медикаменти? Жирно...
Відповісти
а де ж ті біг-борди (дана , запам"ятайте як пишеться це слово - Вам як журналісту соромно було б робити такі помилки;). але ні стиду ні сорому у Вас немає......так де ж там ті медикаменти - як в інших статтях плачетесь, що грошей на лікування і вакцини немає? вже розтринькали?!
Відповісти
і як ця Богдана збирається пропагувати гуманне поводження з тваринами - як сама замордували не одну сотню собак в притулку на ДПЗ?! чи то за її поглядами це гуманне поводження саме так і виглядає - посадити собаку у клітку, ні їжі ні води не давати, і як сама не здохне від такого життя чи від хвороби - то допомогти їй таблеточкою отрути????
Відповісти
Останні новини
У Луцьку запустять соціальну рекламу про тварин
20 листопад, 2012, 12:08