Любителів шоколаду запрошують на фестиваль до Львова

Любителів шоколаду запрошують на фестиваль до Львова
Свято Шоколаду збере ласунів 14-17 лютого у Львівському Палаці Мистецтв.

Родзинкою 2013 року стане те, що буде окрема зона, на якій себе презентуватиме найбільший шоколадний фестиваль світу – EuroChocolate фестиваль у Перуджі, повідомляє УНН.

Організатори обіцяють наступного року вкотре побити рекорд по кількості представлених видів шоколаду та шоколадних виробів. Крім того, поціновувачі шоколаду зможуть посмакувати найсмачнішими італійськими солодощами на Святі Шоколаду у Львові.

Відвідувачі фестивалю зможуть побачити безліч скульптур з шоколаду, які створюватимуться на їхніх очах, почують національні колективи з країн, які відомі виробництвом шоколаду, зокрема з Колумбії.

Також впродовж чотирьох днів відвідувачі шоколадного дійства зможуть побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати солодощами ручної роботи, що презентуватимуть найкращі кондитерські Львова та всієї України, стати свідком створення близько півсотні унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, побувати на показі шоколадних суконь за участі українських дизайнерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Любителів шоколаду запрошують на фестиваль до Львова
23 листопад, 2012, 10:53