За продаж дівочої цноти можуть оштрафувати на 250 гривень, - ЗМІ

За продаж дівочої цноти можуть оштрафувати на 250 гривень, - ЗМІ
Інтернет повниться об'явами від незайманих дівчат: в оголошеннях за цноту запросили ціну у 1000 доларів.

Фактично відразу після реєстрації та публікації відповідного оголошення на одному з інтернет-ресурсів почали надходити повідомлення від потенційних клієнтів, пише ТСН.

Зацікавлених просять вислати фото, номер телефону та навіть показати довідку, що цнота - справжня. Від дзвінків телефон розривається. Претендента вибрали наосліп та призначили йому зустріч. Одружений чоловік, 55-ти років, приїздить у елітному авто. Зізнається, у його житті була лише одна незаймана дівчина, але щоб платити - таке вперше. А бажання бути першим, у нього тільки із шляхетних міркувань, запевняє чоловік. Каже, до справи треба підійти відповідально, та обіцяє декілька етапів. Головне, аби було задоволення.

Наступну зустріч призначає за тиждень на винайнятій квартирі. Пропонує передоплату 6 тисяч гривень, а інші 2 тисячі обіцяє віддати на інших зустрічах, бо припиняти стосунки він не хоче. Психологи називають це аморальним, бо зазвичай чоловіки йдуть на таке, щоб самоствердитися, а іноді, навіть, і познущатися над дівчиною.

А дівчата, які продають свою невинність, найімовірніше просто розчарувалися в коханні. Та після такого вчинку шанси дівчат влаштувати хороше особисте життя - дуже малі, попереджає психолог.

З юридичного ж погляду продаж цноти нічим не відрізняється від звичайної проституції. Проте і покарання за це дуже умовне - штраф 250 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає й що сказати, бо я ще у 14 років розпрощалась зі своєю цнотою. В лісі, на гнилому пеньку. А, власне, що нею жінка приносить на вівтар сімейного життя? Вірність? Ніколи! Одна сучка вигуляється замолоду, десяток разів вишкрібається, а під тридцять вдало виходить за грошовитого йолопа заміж, який ще не нюхав жінки (шукає клітор під рукою) і носить їй в ліжко каву. Такі жінки, зазвичай, муркають, як кішки і виступають "за прочніє сємєйніє узи". А друга, даруючи чоловіку в ліжку свою цнотливість в першу шлюбну ніч, нашіптує йому (кретину) на вушко, якою вона буде йому вірною до останніх хвилин життя, і, тим часом, через короткий час входить в раж і усе життя гуляє, переходячи з рук в руки, як і та ж перша сучка. Будьте собі цнотливими – це престижно! Цнотливою можна й померти – є й такі.
Відповісти
Как это нечего сказать? Наоборот,очень даже есть. Даже спорить не о чем. А еще какой опыт приобрели? Делитесь, это интересно.
Відповісти
Останні новини
За продаж дівочої цноти можуть оштрафувати на 250 гривень, - ЗМІ
23 листопад, 2012, 11:25