Люди пікетували «Західінкомбанк» у Рівному. ФОТО. ВІДЕО

Люди пікетували «Західінкомбанк» у Рівному. ФОТО. ВІДЕО
Рівненські вкладники «Західінкомбанку» заявляють, що не можуть повернути своїх грошей, покладених на депозит, ще з 2009 року.

У п’ятницю, 23 листопада люди зібралися біля рівненського відділення цього банку на вулиці Чорновола, пише Рівне Вечірнє.

Вкладники розповідають, що забрати свої депозитні вклади не можуть ще з 2009 року. А вже близько півтора року банк не виплачує і відсотки по вкладах.

«Наскільки мені відомо, підприємці понабирали кредитів у «Західінкомбанку» під заставу різних збиткових підприємств. І тепер нам у банку кажуть, що депозити почнуть виплачувати лише тоді, коли позичальники повернуть кредити. А мені ці гроші ніхто не дарував, я їх заробляв вчителюванням, а тепер не можу отримати навіть відсотків по вкладу, — обурювався рівнянин Анатолій.

Керуючий рівненською філією «Західінкомбанку» Олег Яцук, котрий вийшов до пікетувальників, пояснив, що банк не може повернути вкладів через неповернуті кредити.

Тому люди мають ще почекати, поки банк зможе виручити гроші за заставлене майно своїх позичальників, а це, запевняє п Яцук, вимагає часу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие вкладчики этого обанкротившегося "банка" инвалиды и пенсионеры так и не дождались своих выплат. Все эти смерти на совести Председателя правления этого ОБЩАКА - Галины Скибы. Желаю, чтобы эта тварюка здохла.
Відповісти
І я бажаю.
Відповісти
Читайте статтю:Західінкомбанк міф чи реальність.Люди добиваються повернення своїх вкладів по одинці.А якби сотні листів прийшло у вказані вище інстанції,Національний банк мусив би об'явити банк банкрутом.
Відповісти
Останні новини
Люди пікетували «Західінкомбанк» у Рівному. ФОТО. ВІДЕО
25 листопад, 2012, 09:04