Кандидат на Волині заявив, що його оббріхував свободівець

Кандидат на Волині заявив, що його оббріхував свободівець
Підприємець з Нововолинська, депутат Волинської обласної ради Євген Недищук (на фото), який був кандидатом у нардепи від Української Народної Партії на останіх виборах до парламенту, заявив, що його конкурент – кандидат від «Свободи» Євген Мельник, розповідав про нього неправду.

Про це Недищук розповів 24 листопада в інтерв’ю газеті Волинь-нова.

«Ще під час виборної кампанії та після неї я дізнався, що Мельник закликає не голосувати за мене, тому що «Недищук іде від Партії регіонів» – сказав Недищук.

«Не раз, спілкуючись із виборцями округу, наголошував: «Підтримуйте мене. Але якщо я комусь не подобаюсь чи немає до мене довіри, голосуйте тільки за Мельника», - розповів кандидат.

«На жаль, зі сторони Євгена Івановича порозуміння і співпраці не отримав. А було якраз все навпаки. Ще під час виборної кампанії та після неї я дізнався, що Мельник закликає не голосувати за мене, тому що «Недищук іде від Партії регіонів». А ще зацікавлені особи поширювали чутки, що мені на вибори дали 50 тисяч… Прикро, коли ще не будучи депутатом, кандидат розпочав свою діяльність із неправди. Зрештою, час покаже, хто є хто», - заявив колишній кандидат.

Нагадаємо, на виборах до Верховної ради в одномандатному виборчому окрузі №19 з центром у Володимирі-Волинському перемогу здобув висуванець «Свободи» Євген Мельник, який набрав 36,46 % голосів виборців.

Євген Недищук набрав 4,99% голосів виборців і зайняв шосте місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори=2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Недищук, хоче він того чи ні, працював на Партію Регіонів, бо голоси він відбирав не у кандидатів від влади, а, разом із продажною Людочкою Лазаренко, від Мельника. А так як працювати безкоштовно на владу не буде навіть найтупіша людина, то й побутує переконання багатьох людей про отримані Недищуком від влади гроші. Нема чого ображатися. Он Лазаренко всі свої кредити погасила. Три місяці ганьби і фінансових проблем як і не було.
Відповісти
Да, природа очень поглумилась над Лазаренко: ни внешности, ни ума. Редкая в своем роде женщина. Редчайший негатив. Самородок. Имя нарицательное и приговор власти. Доказательство того, что блондинка - это не цвет волос, а состояние души. Таких много во власти, только они более сдержаны, не раскрывают свою пасть так широко, как эта женщина, и не бросают себя под ноги, в грязь.
Відповісти
От хто казав найбільше неправди своїм виборцям, то це Недищук

Казав, що "найрейтинговіший кандидат"

http://oporaua.org/images/stories/thumbnails/images-stories-16_10_2012_stattja_5-600x826.jpg

Але пан Недищук забув уточнити, що "найрейтинговість" - це шосте місце з результатом у 4,99%
Відповісти
На мій погляд некоректно однопартійцям давати якісь оцінки для "відбілення" свого колеги - це, погодьтеся, необєктивно.
Відповісти
1. "Якісь" оцінки пану Недищуку дав у першу чергу виборець.
2. Після виборів кулаками не махають.
3. Якщо справді гратися у "об'єктивність", то виходить що "найрейтинговіший кандидат від опозиційних сил" через "брехню Мельника" опустився із першої позиції на шосту.

P.S. http://www.volynpost.com/news/4010-deputat-kazhe-scho-jogo-pidtrymuie-partiia-a-v-partii-pro-ce-nichogo-ne-znayut
Відповісти
Продажність у нього на лобі написана. Такий, щоб добитись свого, ні перед чим не зупиниться. Шкода, що вишиванкою не можна лиця закрити, бо по ньому все видно. Можу відчитати й більше, але кому він цікавий, проплачений лузер. А молоти мусить щось. Хлопці по гроші, які дурно витратив, скоро під'їдуть.
Відповісти
Останні новини
Кандидат на Волині заявив, що його оббріхував свободівець
25 листопад, 2012, 11:02