Верхні поверхи ЦУМу запрацюють ще до Миколая

Верхні поверхи ЦУМу запрацюють ще до Миколая
Останні поверхи відреставрованого універмагу «ЦУМ», тобто 4-ий та 5-ий поверхи, обіцяють відкрити 15 грудня 2012 року.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у мережі Facebook 27 листопада розмістили представники універмагу.

Нагадаємо, що здача першої черги, тобто, 1-3 поверхів та підвалу запланована на 30 листопада.

Окрім цього, стало відомо, що на нульовому поверсі розміститься супермаркет «Сільпо», на першому поверсі - «Галерея» (парфумерія, косметика, біжутерія, мобільні телефони, аксесуари тощо) та банк, на 2 та 3 поверхах – переважно одяг.

На четвертому поверсі торгуватимуть спортивними товарами, товарами для дітей, взуттям. А на п’ятому поверсі розмістяться ресторан «Сушия», фастфуди (Вареники ТУТ, ChickenHUT, BEST BURGER) та кав’ярня.

У новому ЦУМі представлять свій одяг такі бренди як TATUUM, Kira Plastinina, OGGI, Reporter, MEGASPORT, Монарх та інші марки, повідомляє сторінка універмагу у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦУМ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Офіційна сторінка Центрального універмагу міста
http://vk.com/cym.lutsk
http://www.facebook.com/Cymlutsk?ref=stream
Відповісти
Покупателям СЕКОНДХЕНДа просто не обойтись без этих брендов.
TATUUM, Kira Plastinina, OGGI, Reporter, MEGASPORT, Монарх!!!
Почём кило в пятницу?
Відповісти
А Киев весь кишит этими «Сушия», фастфуди (Вареники ТУТ, ChickenHUT, BEST BURGER) - эта гадость американская и до нас добралась!:) Да ну их на... - людей травят! А чего это Палица из Швейцарии эко-рестораны не предложил, а ерунду всякую?!
Відповісти
Зi швайцарськими цiнами?
Відповісти
А вы согласны жрать дерьмо, только-бы подешевле?!:(
Вы суть поймите!!!
Відповісти
тра дивитись на склад продукту на етикетцi, а не по ресторанах ходить
Відповісти
та нашi люде не мають культури iжi - п`ють горiлку, iдять мнясо i сало...якi ще екоресторани? )
Відповісти
Я понимаю «Сушия» в Японии, Франции, Италии... где море рядом и свежие морепродукты, а что у нас, да с нашими "делками" в кафе, могут нашим людям предложить?! :(
Відповісти
ще б з транслітерацією ознайомились валянкі які створювали сторінки в соц мережах.
Відповісти
Ой, народ, у меня создается впечатление, что живу не в Луцке, а на Бродвее. То вам фаст-фуды не нравятся, то торговые марки очень дешевые. Спуститесь на землю, у населения денег нет. Кто сможет обеспечить товарооборот в ценовой группе качественных и дорогих брендов, чтобы торговые точки смогли отбить эту высокую аренду? Неизвестно что ждет арендаторов с такой низкой покупательной способностью, и перспектив для ее роста в обозримом будущем не предвидится.
Відповісти
Так может начать с главного - высокой цене за аренду, а не стоимости товаров? Высокая аренда - то мы всякий хлам сюда навезем и третьесортными забегаловками будем людей "радовать"?
Відповісти
А я что, арендодатель? Такой же покупатель, как и все. Но, в любом случае, наш ограниченный покупательский спрос не обеспечит рентабельную работу торговых точек с дорогими брендами. А хламом что называете - TATUUM, OGGI, Reporter? Таким "хламом" вовсю торгуют за Бугом, и ничего народ покупает и носит.
Відповісти
нарешті до Луцька цивілізація дійшла! Оджі - доступний та якісний стильний одяг, хороша розмірна сітка, яка ділиться за ростами то окружностями. Мегаспорт -доступно, якісно, а також в них діють чудові сезонні розпродажі, чого наші базарники ніколи не зроблять. Плачте, ювант і варшавка.
Відповісти
Дорогие покупатели, обратите особое внимание на качество, запах, внешний вид товаров (отдел"Bon Voyage" отмывал химическими средствами кошельки от прошлого пожара,стирал, чистил проветривал куртки, а теперь по максимуму кинет это все на открытие).Не дайте заработать на вас Ровенским"супер-бизнесменам"
Відповісти
Останні новини
Верхні поверхи ЦУМу запрацюють ще до Миколая
27 листопад, 2012, 18:08