Дітей до напівголих дівчат пустили випадково

Дітей до напівголих дівчат пустили випадково
Дискотека у сільському клубі села Ярославка Саратського району Одеської області, де були зроблені скандальні знімки напівголих дівчат, які танцюють перед дітьми, відбувалася на честь Дня села.

Дискотека за участю блондинок відбулася ще рік тому - 14 жовтня 2011 року, проте фотографії з'явилися в мережі тільки зараз, пише Комсомольская правда.

"Ми приїхали туди на свято в честь дня села. Зі мною були дві танцівниці, але ми працювали не в школі. Це не був дитячий ранок, увечері в будинку культури зібралися як дорослі, так і діти", - розповів ді-джей Олександр Волков, який виступав на дискотеці.

Дискотека почалася о 23:00. За словами танцівниці Жанни, яка виступала в той день, контингент в будинку культури зібрався різношерстий - "таке відчуття, що прийшло все село".

Голова сільради Юрій Вірлан уклав з одним із підприємців договір про те, що на свято у Ярославці організують дискотеку. Бізнесмен запросив у село ді-джея і двох танцівниць. Спочатку вхід на захід був платний - 40 гривень, але бажаючих зайти на диско було небагато. Тоді організаторам довелося зробити доступ в будинок культури вільним.

Разом з натовпом на свято потрапили і школярі.

"Діти були в захваті від такого видовища. Я підійшла до охоронця, мовляв, навіщо дітей на таке пускати. А він лише розвів руками", - розповідає місцева жителька Олена Василівна.

Цим випадком вже зайнялися правоохоронці. Як розповів начальник Саратського райвідділу міліції Олександр Харлашин, інцидент розслідує міліцейсько-прокурорська група.

"Стоїть два питання - навіщо батьки відпустили дітей гуляти в настільки пізній час, а також чому організатор дискотеки не встановив обмеження на вхід для неповнолітніх", - зазначив правоохоронець.

Вчинок голови сільради вже став предметом обговорення в районній адміністрації.

Видання пише, що цей випадок можуть потрактувати як такий, що підпадає під статтю 156 Кримінального кодексу України "Розбещення неповнолітніх". Максимальне покарання за це – три роки в'язниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це електорат партii регiонiв.
Відповісти
а дівчата так запрацювалися, шо й не помітили шо клієнт-то якийсь мєлкуватий)))
Відповісти
Останні новини
Дітей до напівголих дівчат пустили випадково
28 листопад, 2012, 15:04