Половина волинських вокзалів - без туалетів

Половина волинських вокзалів - без туалетів
Волинські автостанції залишаються без туалетів, про що йшлося 28 листопада на нараді у першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка.

Нарада була присвячена роботі ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» та перевізників, інформує Волинська правда.

Під час наради голова правління ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» Іван Потапчук повідомив, що за підприємством закріплена 21 автостанція.

«З них мають внутрішні туалети, сучасні – 12. 12-ий не працює вже два роки. І він, мабуть, один із самих сучасних. І товчемо воду в ступі 2 роки. Можна було б зробити туалет і в Берестечку – там є проточна вода. Десь біля 40 років будували автостанцію… Хоча вона 4-ого класу… Поляки приїжджають, а туалет у нас там – надвірний», – сказав очільник підприємства та згадав і про автостанцію у Ратному.

Згодом Башкаленко відреагував: «Це ганьба».

«Внутрішні автостанції повинні мати туалети. Не зовнішні, а внутрішні. Вода повинна бути, для того, щоб руки помити», – сказав перший заступник губернатора.

Згодом очільниця обласної санепідемстанції Наталія Янко звала зауважила, що туалети на автостанціях мають бути безкоштовними, як в Європі.

Також перший заступник волинського губернатора вказав, що в області кожна автостанція має виглядати однаково і пофарбована в один колір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Половина волинських вокзалів - без туалетів
28 листопад, 2012, 15:16