Нардеп Лапін пояснив, чому «УКРОП» проводив брифінг про сморід у Раді

Нардеп Лапін пояснив, чому «УКРОП» проводив брифінг про сморід у Раді
Представники "УКРОПу" проводили брифінги щодо смороду в Верховній Раді, щоб перекинути проблему на центральну владу, - вважає нардеп Ігор Лапін.

Але, щоб їм ("укропівцям", - ред.) не довелося голодувати, як членам "Самопомічі", я звернувся до міністра екології Остапа Семерака, перед тим подав запит, - сказав він у ефірі програми на телеканалі "Нова Волинь".

Я розраховую на те, що створять комісію. Я розраховую, що волинські екологи, залучивши спеціалістів з інших установ, знайдуть джерело, - додав він.

Також нардеп нагадав, що поки за вирішення проблеми суттєва не взялася обласна рада, хоча потерпають від неї не лише Луцьк, а й навколишні села.



Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні села понад місяць. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе. Через це завод тимчасово закрили.

На початку червня на мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду.

Однак лучани досі не можуть дочекатись від влади обіцяного. А 24 червня до народного депутата Ігоря Лапіна звернулися лучани з ДПЗ, які просять його "підняти проблему" на центральний рівень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нардеп Лапін пояснив, чому «УКРОП» проводив брифінг про сморід у Раді
02 липень, 2017, 16:36