Б'є, значить любить: самооборонівець розповів про нічне життя луцьких родин

Б'є, значить любить: самооборонівець розповів про нічне життя луцьких родин
Керівник групи швидкого реагування "Самооборони Волині" Олександр Ніколайчук розповів про нічний "сімейний" Луцьк: п'яний син вчергове побив 70-річну матір, а в іншому випадку чоловік . відгамселивши дружину, п'яним їздив по місту.

Інциденти він описав на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Отже, дві подібні життєві обставини за змістом і дуже вже різні за виконанням. Насилля в сім'ї: "Нас б'ють, а ми любим..."
"У першому випадку син регулярно човпе свою матір... І регулярно знає свої права... І куди скаржитись, теж знає... Не один виїзд був за адресою. Сину 40, мамі 70. На міськвідділ забрали. А толку нуль.
Другий цікавіший. Виклик за адресою: чоловік б'є жінку. Агресію свою втамував, сів п'яним в БМВ й поїхав. Виїхав на зустрічну прямо на патрульних. Створив аварійну ситуацію, навтьоки, став біля шиномонтажа й каже: "Я не їхав. Тест на вміст алкоголю проходити не буду ні на місці, ні в наркодиспансері. Зустрінемося у суді. Я там вам майстерклас продемонстую. Парєшаю". І далі: "Ви, поліцаї, бидло. Ви, "Самооборона" бидло. І я бидло. Бо країна у нас така. Бидляча. А чого ви мажорів не ловите. Думаєте, я не бачу. Бо ви ніхера не робите. Бо, що скажуть ваші боси, то й виконуєте. А ми всі - ніхто й ніщо." Ну й мат-перемат. Приїхала дружина з подружкою. Заяву писати відмовилась. Склала розписку, що авто забере, п'яному водію не передасть. Поїхали. За годину повернулася на таксі й повезла своє п'яне щастя додому. Мо' ще коли віддубасить. Б'є, значить любить...", - йдеться у дописі.

"Сумно. Та як є. Втомився розповідати журналістам, що у нашій країні сімейне насильство - норма існування багатьох родин. Бидлярство - норма поведінки багатьох індивідуумів. Всі знають свої права - ніхто не хоче дотримуватися обов'язків. Та, як кажуть у народі: "Вода камінь точить". Тому я буду вкотре й вкотре намагатися достукатися до вашого сумління: ми, українці, заслуговуємо кращого життя", -написав Ніколайчук.

"Вимагаймо взаємоповаги та караймо насильників. Коли Вас б'ють, не терпіть! Прошу. Благаю", - закликав самооборонівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Б'є, значить любить: самооборонівець розповів про нічне життя луцьких родин
02 липень, 2017, 22:13