Як атовці відпочивали на концерті Винника в Луцьку. ФОТО

Як атовці відпочивали на концерті Винника в Луцьку. ФОТО
Волинські бійці, котрі проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, дружини і діти солдатів, волонтери, за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках проекту «Мистецька терапія», який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь», мали можливість побувати на концерті популярного співака Олега Винника.

На стадіоні «Авангард» у місті Луцьку, відомий артист, який не вміщає в концертні зали своїх пошановувачів, продемонстрував професійну шоу програму, - повідомили організатори.

Живий звук, чудове світлове шоу, прекрасний вокал артиста, проста манера спілкування з людьми – це те, чим підкорює Олег Винник глядачів, даруючи їм хвилини неймовірного захоплення, щастя і радості від зустрічі на концерті.

Волинські бійці, разом з усіма глядачами шаленіли від відомих шлягерів виконавця: «Вовчиця», «Щастя багато не буває», «Хочу на берег океану», «Мої батьки», «Ніно», Візьми мене в полон», «Невеста» та інших пісень, які своєю позитивною енергетикою заряджали присутніх на концерті.

Воїни оплесками нагороджували кожен концертний номер талановитого співака і були щиро вдячні організаторам концерту Олега Винника – продюсеру Олександру Горбенку та директору Сергію Букшину за виділені майже 80 квитків і за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення здоров’я солдат, дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що відвідування таких концертів солдатами та їхніми сім’ями, іноді краще лікувальної терапії, адже така позитивна енергетика заліковує отримані на війні тілесні та душевні рани бійців і сприяє поверненню воїнів у русло буденного життя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приємно, що такий відомий фонд продовжує славні традиції творити добро!
Відповісти