В Європі бушує торнадо. ВІДЕО

В Європі бушує торнадо. ВІДЕО
Європа страждає від стихії: в Італії бушують смерчі і торнадо, Іспанію і Французькі Альпи засипало снігом, а в Британії тривають небувалі повені.

Смерч приніс серйозні руйнування в невелике місто Таранто, повідомляє ZN.UA.

Стихія серйозно пошкодила розташований в місті найбільший у Європі сталеплавильний завод Ilva.

Блискавка влучила в заводську трубу, з якої на кілька десятків метрів піднялося полум'я. Уламки труби впали на лінії електропередач, що призупинило рух місцевих електричок.

Сильний вітер перекинув в море підйомний кран з декількома робітниками. Трьох з них врятували, на пошуки ще одного співробітника вирушили рятувальники та водолази. Всього від стихії постраждали 38 людей - деякі з них були госпіталізовані.

Торнадо в Таранто - один із наслідків циклону, що прийшов на Апенніни. Зливови обрушилися на більшу частину півострова, затоплені кілька великих міст. У справжні річки перетворилися вулиці Флоренції, в горах через сильні дощі зійшли зсуви. Негода торкнулася також Сицилії і Сардинії.

Тим часом, жителі Іспанії потерпають від сильних хуртовин. Попередження про аномальні снігопади оголосили по всій країні. А у Великобританії все нові території захоплюють повені. Затопило майже 2000 житлових будинків по всій країні. Під водою опинився Оксфорд - там не ходить громадський транспорт, закрилися багато держустанови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: стихія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.