Повідомили, де можна підписатися за відкликання «депутатів-зрадників»

Повідомили, де можна підписатися за відкликання «депутатів-зрадників»
У Луцьку діють чотири пункти збору підписів за відкликання п’ятьох депутатів міськради - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Про це повідомили на сторінці ініціативи в Facebook.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

"Сьогодні ми маємо унікальний шанс показати депутатам, що справжніми господарями в місті є його жителі. Народні обранці лише мають виконувати їхню волю та представляти інтереси громади в міській раді. А коли депутат забуває, навіщо його обрали та замість розбудови міста займається політичним рейдерством, постійно порушує закони України своїми голосуваннями в раді, зраджує своїх виборців – то такому депутату треба вказати на двері!" - пишуть автори сторінки.

Підписи можна поставити в спеціальних наметах, які розташовані за наступними адресами:

- Театральний майдан;
- зупинка громадського транспорту напроти "Там-Таму";
- мікрорайон ЛПЗ, бульвар Дружби Народів (біля ринку);
- на вулиці Гордіюк (біля Північного ринку).

Намети працюють кожного дня з 15:00 до 20:00. Аби залишити підпис, при собі потрібно мати паспорт громадянина Україна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розміщав декілька відгуків на пропагандиські статті на сайті "Волинські новини", але ні одного мого коментаря "Волинські новини" не розмістили. Ганьба сайту "Волинські новини"!!!
А Саламатіна не вибирали депутатом на Вишкові. Він на виборах до міської ради набрав декілька десятків голосів виборців і зайняв на виборах чи 3 місце чи 5 місце. Але завдяки дебільному закону про вибори через партію Ляшка пройшов в депутати. Тому Саломатін не може представляти виборців з Вишкова!!Стидно і гидко читати і розуміти,що Саломатіну відведена роль скаженої собаки, яка повинна гавкати і кусати Гунчика і Порошенка (не святих). Мабуть пообіцяли посаду директора басейну, або пару доларів, або місце в списку, або ...Ганьба запроданцям!!!
Відповісти
Покажіть людям Мерс Ткачука і він більше ніколи не буде депутатом жодного рівня! Хабуги і злодії!!!
Відповісти
не написати за що ж їх відкликати?! Хто це і що це за люди. І напишіть мені хоть одне прізвище з депутатів яких не варто відкликати?! Всі вони однаково вирішують свої питання, та лобіюють інтернеси. А це ще одна звичайно заказуха....
Відповісти
Нічого, ми собі нових депутатів прикупим, У нас бабла купа, і ще на вас заробимо. Бурштин, торф, нерухомість, земелька, озерця, лісця...
Відповісти
Останні новини
Повідомили, де можна підписатися за відкликання «депутатів-зрадників»
15 липень, 2017, 12:37