У Шацьку почалися обговорення, як надалі бути з пляжем біля Світязя

У Шацьку почалися обговорення, як надалі бути з пляжем біля Світязя
Шацька районна держадміністрація оголосила про початок громадського обговорення детального плану території в межах берегової лінії озера Світязь, яка знаходиться у постійному користуванні у Шацького національного природного парку

Відповідне оголошення розмістили на сайді РДА.

Акт, винесений на обговорення, має назву "Детальний план території на землях постійного користування Шацького НПП в межах берегової лінії озера Світязь (від бази ФМІ ім.Б.В.Карпенка до метеостанції) на території Світязької сільської ради Шацького району Волинської області". Це містобудівна документація, яка має визначити планувальну організацію та розвиток частини території ШНПП на території Світязької сільської ради села Світязь.

Громадське обговорення триватиме до 14 серпня 2017 року. Повідомлення про його початок розміщене на офіційному веб-сайті райдержадміністрації (рубрики: «Оголошення», «Громадське обговорення»).

Охочі можуть подавати пропозиції та зауваження до проекту до 14 серпня в письмовій або електронній формі за адресою: 44000 смт.Шацьк, вул.50 років Перемоги, 1б, каб. № 8, (1-й поверх); тел. (03355) 29004; тел. (03355) 29001, тел.факс (03355) 29005 email: [email protected]. Ознайомитися із наразі чинним планом можна у відділі містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької райдержадміністрації.

Телефон для отримання консультацій з питання, що винесене на громадське обговорення: тел. (03355) 29004. Про результати обговорень проінформують до 20 серпня 2017 року оприлюднені на офіційному веб-сайті Шацької райдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За протест проти такого містобудування прогнали нещодавно директора Шацького національного парку Захарка. Свою позицію висловили відповідними рішеннями депутати Шацької районної та Світязької сільських рад. Відповідно до Положення та ЗУ "Про природно-заповідний фонд", в в зоні регульованої рекреації національного парку заборонене будь-яке будівництво. то про яке містобудування йде мова?
Відповісти
Останні новини
У Шацьку почалися обговорення, як надалі бути з пляжем біля Світязя
15 липень, 2017, 13:45