У Луцьку суддя відкрила студію краси

У Луцьку суддя відкрила студію краси
Суддя Міжнародної Спілки майстрів краси України, член команди перукарів «T-Lab expert group» та технолог торгової марки «T-Lab», Маріанна Мартинець нарешті здійснила свою мрію.

17 липня відкрились двері її власної студії краси, і саме в тому приміщенні, де Маріанна пропрацювала перукарем майже 11 років.

Свято відбулося в теплій, невимушеній атмосфері, а програма заходу вражала своїм розмахом. Присутні гості сповна насолодилися незабутнім та екстравагантним святковим вечором.



До реконструкції, в приміщенні на вулиці Кравчука, 46д, де зараз розташована студія Маріанни, успішно функціонував салон краси «Аристос». Та все, що змінила Маріанна у салоні – це інтер’єр та фасад. Колектив та клієнти на завжди залишаться незмінною частиною не лише її студії, але й життя.



Офіційне відкриття студії відбувалось в закритому форматі, тому на свято були запрошені лише клієнти Маріанни та колектив. Більшість клієнтів Маріанни за всі роки знайомства вже встигли стати її найкращими друзями, тому не дивно було спостерігати величезну кількість подарунків, квітів та інших приємностей, серед яких були іменні перукарські фартушки та обладнання, посуд та декорації для студії.



Теплі та дружні відносини Маріании з клієнтами підкреслює і той факт, що деякі з них в якості подарунку, власноруч організували дівчині святкове відкриття. Власниця івент-агенціі “Sarafan Ne Radio” Марина Майко повністю зайнялась програмою свята та декораціями. Родзинкою серед подарунків були власноруч намальовані Мариною стилізовані картини – грошові сертифікати, які гості отримували під час розіграшів.



Все квіткове оформлення на себе взяла власниця магазину «Fresh букет» Надія Бубенова: прикрашені столи красивими квітково-фруктовими композиціями, в якості подаруночків фруктові букети-компліменти для всіх гостей.



Ольга Куц, керуюча комплексу «Бар&Баня», допомогла з організацією смачного частування. Гостей зустрічали столи із смачними наїдками та сомельє. Від різноманіття страв очі розбігалися, тому не дивно, що задоволені були усі вибагливі гості.



Дуже цікавим видався майстер-клас з інструктором по фейс-білдингу Іриною Ковалюк, яка є клієнткою Маріанни більше 6 років. Під власним брендом Fitness Face Іра з гостями весело «прокачала» м’язи на обличчі та переконала всіх, що навіть в 50 можна виглядати прекрасно без пластики та уколів.



Ще одна розвага, від клієнтки Маріанни, майстрині декупажу Інни, дозволила присутнім створити власними руками квіти із паперу та отримати в подарунки дизайнерські екслюзивні речі від Інни.



І як зараз прийнято, без кальянів жодного стильного свята. Хлопці бренду SMOKY TIME пригощали навіть кальянами без тютюну. На смак не відрізниш від звичайних.



Розважав гостей музикант Міка, який на завершення влаштував цікаву розвагу – гості вгадували музичні композиції, а Маріанна роздавала переможцям подарунки. Такі заохочення не лишили нікого байдужими, і усі до одного отримали сюрпризи. Тут уже фантазія «хазяйки краси» дала волю.



Не обійшлося і без офіційної частини. Маріанна Мартинець під музику перерізала червону стрічку та провела екскурсію лабіринтами студії.



Сама ж власниця студії розповіла, що займатися перукарством мріяла з народження. Ще у школі дівчина сказала батькам, що піде навчатися на перукаря. Згодом Мар'яна пішла працювати в салон краси «Аристос» під керівництвом Тетяни Алєксандрової.



Якось дівчина потрапила на семінар до стиліста, члена британського клубу Alternative Hair Club Володимира Тарасюка. Згодом вона й сама стала викладачем та проводить семінари по Західній Україні.



«Просто працювати я вже не хотіла, мене переповнило бажання створити щось більше. Нині я суддя в Міжнародній Спілці майстрів краси України і хочу готувати команди до виставок та змагань», - поділилася Маріанна Мартинець.



В оновленому салоні функціонує п'ять кабінетів, в яких красу наводять 6 універсальних перукарів, барбер, майстри манікюру, педикюру, депіляції (шугарінгу), косметолог, візажист-бровист, а родзинка салону масажист Мурат. До слова, чоловік навчався в Туреччині та надає широкий спектр послуг: анти-стрес, анти-целюлітний, рефлекторний, тайський, лікувальний, лімфо-дринажний, спортивний, масаж обличчя тощо. Результати ефективності роботи його рук перевершили всі очкування і Маріанни, і його клієнтів.



З дизайном інтер’єру студії Маріанні допоміг пошанувач її майстерності, - клієнт та товариш Антон Морозов, співвласник та дизайнер студії White Geometry. З його слів створити світлий та емоційно легкий простір було дуже просто, адже ніжний характер майбутньої власниці Антон знає давно, тому без усиль втілив його у життя.



«Студія краси Маріанни Мартинець», як і власниця салону, в день свого відкриття отримала багато схвальних відгуків, адже уже завоювала прихильність вдячних відвідувачів.

Щире та по-домашньому емоційне свято вдалося на славу, гості задоволені та уже готують свої тіла та волосся для красивих перевтілень в оновленій студії.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де красуні???
Відповісти
Гарно, стильно, виникло бажання відвідати.
Відповісти
Завжди думав, що судді не можуть займатися піприємницькою діяльністю, принаймні офіційно...
Відповісти
Одні салони салони салони..... В Луцьку або такі страшні дівчата, або так добре живемо...
Відповісти