У Ковелі ремонтують вулицю, яка потерпає від підтоплень

У Ковелі ремонтують вулицю, яка потерпає від підтоплень
Вулицю Достоєвського ремонтують у Ковелі.

За інформацією міської ради, цю вулицю обрали не випадково. Саме по ній пролягають маршрути міських пасажирських перевезень. На укладання асфальтового покриття з міського бюджету виділено 700 тисяч гривень, – повідомляють у прес-службі мерії.

Ця територія часто потерпала і від підтоплень. Тому вздовж вулиці проходять меліоративні канави. Значна їх частина уже не функціонує. Міський голова Ковеля Олег Кіндер доручив начальнику управління капітального будівництва та комунального господарства Андрію Стернічуку у стислі терміни провести їх ревізію та почистити.

Чимало мешканців цього мікрорайону скаржились на проблеми з каналізацією. У сезон дощів стоки заливають обійстя і створюють чимало незручностей.

Олег Кіндер повідомив, що ці послуги на сьогодні для частини другого Ковеля надає Львівська залізниця. Тому найближчим часом він проведе зустріч з цього питання з її представниками. Разом із тим, ведеться робота щодо передачі мереж у комунальну власність, тоді місто зможе вкладати кошти у їх ремонт та реконструкцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі ремонтують вулицю, яка потерпає від підтоплень
20 липень, 2017, 14:10