Біля Луцька мало не втопилися троє людей

Біля Луцька мало не втопилися троє людей
На ставку, що у селі Гаразджа Луцького району, на кризі провалилися у воду троє людей – рибалка та двоє очевидців, які намагалися йому допомогти.

Трапилася пригода 9 січня близько 13:30, повідомили у прес-службі МНС.

О 14:00 за допомогою засобів порятунку на воді постраждалих врятували, надали їм першу медичну допомогу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

До рятувальних робіт було задіяне чергове відділення СДПЧ-1 міста Луцька, відділення групи рятувальних робіт та відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону сецпризначення УМНС у Волинській області загальною кількістю 11 людей.

Як розповіли в УМНС України в області, врятовані – 59-річний Володимир Б., 26-річний Михайло Г. та 27-річний Андрій Г. Усі троє – мешканці села Гаразджа.

Госпіталізувати довелося найстаршого – Володимира Б. За висновком медиків, у нього спостерігалося загальне переохолодження організму у прісній воді.

В управлінні МНС назвали і своїх колег, завдяки яким троє людей залишилися живими.

Це начальник караулу СДПЧ-1 лейтенант Василь Потапчук, старший пожежний СДПЧ-1 сержант Ігор Криворучко, пожежний СДПЧ-1 сержант Олександр Линник та водій СДПЧ-1 сержант Сергій Шеверда.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біля Луцька мало не втопилися троє людей
09 січень, 2012, 19:21