Чоловік Тимошенко реєструє «Батьківщину» у Чехії

Чоловік Тимошенко реєструє «Батьківщину» у Чехії
Олександр Тимошенко, який отримав політичний притулок у Чехії, подав у Празі документи «на реєстрацію Міжнародної громадської організації «Батьківщина».

Як повідомив чоловік Юлії Тимошенко в інтерв’ю Радіо «Свобода», він зробив це в грудні 2011 року, інформує Українська правда.

«Разом з колегами ми засновуємо міжнародне громадське об’єднання «Батьківщина», – сказав він.

«Основними цілями його роботи, зокрема, є аналіз дій сьогоднішньої влади та її злочинної діяльності по грабуванню України, висвітлення дій влади Януковича в закордонних виданнях, постійний моніторинг дотримання прав людини і свобод громадян, а також принципів демократії в Україні», – зазначив Олександр Тимошенко.

Також, за його словами, в цілі міжнародного об’єднання «Батьківщина» входитиме «сприяння пошуку нових форм співпраці українців з різних країн між собою та з Україною зокрема, а також тісна співпраця з українською діаспорою».

«В даний час документи знаходяться на реєстрації. У найближчі тижні мають відбутися збори організації», – повідомив Олександр Тимошенко.

«Плануємо обрати почесним президентом МГО «Батьківщина» Євгенію Тимошенко. До складу засновників ввійдуть також відомі громадські діячі як України, так і країн світу», – заявив він.

«Ми будемо боротись за демократичну Україну», – запевнив чоловік Юлії Тимошенко.

Він також зазначив: «Сьогодні я, а також частина опозиційних до режиму Януковича політиків, змушені перебувати поза батьківщиною. Але це – тимчасово».

«Переконаний, що український народ довго не терпітиме нинішню бездарну, корумповану і авторитарну владу на чолі з Януковичем. Одного разу, під час Помаранчевої революції 2004 року, українці вже поставили Януковича на місце – незабаром поставлять вдруге і остаточно», - заявив Олександр Тимошенко.
Він також сподівається на швидке визволення Юлії Тимошенко з в’язниці.

«Надіюсь, правда переможе і Юлія Тимошенко вийде на волю. Вийде переможцем і президентом України. Наше завдання – допомогти їй в цьому всіма можливими способами», – сказав він у інтерв’ю.

Як відомо, Юлія Тимошенко є лідером всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Її чоловік Олександр Тимошенко 6 січня отримав політичний притулок у Чехії.

За даними ЗМІ, він має у Чехії бізнес та нерухомість – будинок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік Тимошенко реєструє «Батьківщину» у Чехії
09 січень, 2012, 20:06